Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore serce

nie wiem co sie dzieje z moim sercem, strasznie dziwnie bije

Polecane posty

Gość chore serce

raz powoli i mocno przez kilka minut, a czasem tak ze w ogole go nie slysze nawet jak przyloze reke do piersi. w dodatku czasem odczuwam klujacy bol w jego okolicy, ktory trwa najdluzej minute, ale utrudnia mi troche oddychanie. nie wiem dlaczego tak sie dzieje, alkoholu prawie nie pije, ostatnio wcale bo jestem na diecie, ale ta dieta jest zdrowa. papierosy tez sporadycznie. moze ktos wie? biore mg a kawy nie pijam

Gość bikini doll
histeria - objawy typowe

Gość chore serce
jaka histeria? bylam u lekarza, ekg wyszlo mi dobre, no moze mam troche za wysoki puls, ale cisnienie w normie, kazal mi brac tylko magnez.

Gość panna marianna.
możesz mniec arytmie serca!!!!! idz koniecznie na badania

Gość bikini doll
normalnie -histeria typowym objawem histerii jest wsłuchiwanie w rytm serca lub kula w gardle Zajmij się czymś

Gość chore serce
ale ja sie niczym nie stresuje, tymbardziej nie mam histerii. po prostu czasem czuje jak "ciezko" bije mi serce, np w trakcie jedzenia albo ogladania tv. nawet teraz jestem spokojna, tylko pytam czym to moze byc spowodowane

Gość aish
moja koleżanka miała coś podobnego, podobno z nerwów jej się to brało... ale nie radzę ignorować tego, lepiej pójść do lekarza, bo serce ma się tylko jedno ;)