Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Jak poznac druga polówke - jak wy to robicie/ja przelamac niesmialosc

Polecane posty

Niedaleko mnie mieszka dziewczyna która mi sie podoba - ale nie moge przelamac niesmialosci. Jak z nia zagadac.

moze ona chodzi na pobliskie dyskoteki, tam bedzie łatwiej ja poznac, zagadasz ze mieszkacie na tym samym osiedlu i takie tam

Gość Justynaaaaa
Przywitaj się ładnie i zaproś ją na kawkę/piwko.:) Heh, tez bym chciała poznać kogoś, kto by mi się spodobał.

tak o poprosty na ulicy, moze sie nie zgodzic isc na kawe czy cos, raczej nie proponuj piwa

Raczej bardziej mozliwe jest zaczepienie jej na przystanku, w autobusie czy gdzie na ulicy w tej dzielnicy. Raczej nie ma tu lokalnych imprez.

no wlasnie ,do mnie podszedł na przystanku kiedys jeden chłopak i poprostu sie przedstawił, potem bylismy parą :)

Gość herbatka i kanapki przed kompe
jak ona na ciebie nie reaguje w ogole to daj sobie spokoj. nie wiem czy ktos lubi byc zaczepiany przez kogos obcego. a ty zabi kruk moze naucz sie zyc ze swoja samotnoscia. im bardziej czegos chcesz tym bardziej to sie od ciebie oddala. badz szczesliwy sam ze soba, milosc sama przyjdzie. i nie zaczepiaj obcych dziewczyn na ulicach, nie widzisz jakie to glupie? po co zaczepiac kogos kto ma cie w dvpie?