Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Julii i radka

jak dlugo bezdomna samotna matka moze czekac na mieszkanie

Polecane posty

Gość mama Julii i radka

to zn mam pokoj ale nie mam prawa tam mieszkac z dziecmi?

Gość mama Julii i radka
na umowie wlasciciel zaznaczyl ze ,moge tam przebywac z dziecmi przez wakacje w srode mam spotkanie ...

Gość mama Julii i radka
podnosze

Gość bbbbbbbb
jak pracujesz legalnie to dadza ci z miejsca, dla mojej kolezanki dali po 3 dniach..

Gość mama Julii i radka
tak pracuje 2 lata w jednej firmie

Gość a w ogóle ktoś rozdaje
mieszkania za darmo? Pierwsze słyszę...

Gość mama Julii i radka
chyba wirus sie pojawil na topiku...

Gość bbbbbbbb
mieszkania przydziela council , moja znajoma jest angielka, jej corka ma synka, przyszly razem do councila , matka powiedziala ze nie ma zamiaru utrzymywac corki i nie chce jej pod jej dachem , oczywiscie pic na wode, placz i takie tam..corka pierwsze 3 dni mieszkala w pokoju ktory dal jej council po 3 dniach dostala dom..2 bedroom

Gość a ja napisze tak...
ja wlasnie się staralam o mieszkanie jako samotna matka z 3 dzieci i wcale to nie jest takie latwe dadzą ci mieszkanie ale jak otrzymasz status bezdomnego... wtedy jesli będą mieli mieszkania to ci dadzą ,ale z reguły dają ci pokój w domu dla bezdomnych i tam czekasz na stałe mieszkanie.. moze byc to tydzien a moze i pół roku ja na szczescie dostalam 3 dni temu list ze mam oferte domu 3 bedrom,w dobrej dzielnicy z ogrodkiem za 260f mies aaa i dodam jeszcze ze wcale nie jako samotna matka,zlozylam w 3 urzedach takie podania i szybciej dostalam normalne niz jako samotna matka ,czekalam 6 mies

Gość mama Julii i radka
mam otrzymac status bezdomnej moze to cos pomoze

Gość mama Julii i radka
Do a ja napisze tak chyba pokoju w Hotelu nie dostane bo przeciez mam pokoj to bez sensu a co z meblami?

Gość a ja napisze tak
mieszkanie dla bezdomnych czyli takie przejsciowe dadzą ci dopiero wtedy jak naprawde nie będziecie mieli gdzie mieszkac czyli landlord da wam wypowiedzenie ,wtedy z tym zaswiadczeniem idziecie do concilu i mówicie całą waszą sytuacje.... w kazdym miescie jest cos takiego jak unas opieka społeczna ,niepamiętam dokładnie jak to sie nazywa,w kazdym razie idziesz tam ,mówisz im o wszystkim i oni udzielają ci porad i przydzielą ci kogos kto ci pomoze we wszystkim taki opiekun socjalny,pomoze zalatwic ci mieszkanie...robią to za darmo :) trzeba troszkę połazic ale naprawde warto,zawsze cos pomogą :) zyczę powodzenia ...

Gość mama Julii i radka
Zobacze co mi powiedza na tym spotkaniu w czwartek...