Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Znowu oblałam prawko

Polecane posty

jestem beznadziejna. Drugi raz i to jeszcze na tak kretyńskim powinieniu- łuku! musialam komus o tym napisac bo juz mnie zgryza milczenie a niemam komu:( A egzaminator był taki miły! Normalnie zycze wszystkim takich ludzi na egzaminach. Dlatego tez i zal wiekszy ze nawalilaam bo taka szansa sie juz pewnie nie powtorzy.. :( a nastepny za 1,5 miesiaca:/

Gość moderNgirL
tez dzis oblałam ehh jestem smutna,to było pierwsze podejscie,nie denerwowałąm sie wcale i to mnie boli,ze oblałam na głupocie :/:[:[ nie ustąpieniu pierwszenstwa tyzw wymuszeniu,zbyt slabo wcisnełam pedał hamulca i nie stanełam całkowicie :[ ja mam z amiesiac

Gość nashjdlashd
ja niedawno oblaałam 6 raz i jakos żyje

Gość moderNgirL
ja sie chyba załamie jak przyjdzie mi[nie kracząc]zdawac 3 raz np,co dopiero za szóstym ehh,współczuje

szkoda...Ja zdałam za pierwszym razem, a tępota umyslowa jestem.Widocznie trzeba mieć sporo szczescia.Moje prawko leży w szufladzie, mogę Ci oddać...:)

Gość Gosiaczek ekno
rany dziewczyny współczuje wam, ja miałam tyle szczescia ze zdałam za pierwszym razem i tez miałam swietnego egzaminatora, ale to było rok temu, teraz widze ze trzeba długo czekac na nastepny egzamin a to nie jest dobre dla zdajacych, trzymam za was kciuki nastepnym razem uda sie wam :) powodzenia

Gość moderNgirL
ja z chęcią przyjme prawko,u mnie wrodzinie wszyscy dzdali za pirwszym,chłopak tez,tak bardzo tego chciałam,chciałam zeby byli dumni,zeby się można 'pochwalić' że sie zdało za pierwszym ehh zła jestem na siebie:[

Gość moderNgirL
ja ym sie az tak nie złościła i przejmowała niezdaniem gdybym oblała na czymś trudniejszym :(

dołączam do was, ja jutro mam 3 termin. Też miałam fajnego egzaminatora, dobrze mi się jeździło, ale głupi błąd zrobiłam i po wszystkim:(

to chyba faktycznie kwestia szczescia. najgorsze jest to ze wiem ze ten egzaminator puscilby plazem drobne bledy,. a reszta raczej lapie za pierdoly tak jak juz ktos wyzej tego doswiadczyl.. wie ktos moze jak mozna przyspieszyc termin?:(

Gość ciocia jozia
bo trzeba myslec na egzaminie. ja zdalam jednego dnia teorie i praktyke. w miescie trzeba myslec nad tym co sie robi! i po sprawie;)

hm jak chodzi o myslenie a ja gnije na tym glupim łuku to mam iq rowne 2. Ale taka chyba prawda:(

Gość ciocia jozia
no wiadomo jest stres ale zapewne cwiczylas luk na kursie:) ja sie nauczylam tak ze jak jest ten pierwszy drazem po wyjezdzie z koperty kierownice o pol obrotu tak jade az zobacze w tej bocznej tylnej szybce drugi drazem i kolejne pol obrotu i jade a potem jak juz wyjezdzam to jak srodkowy slupek w kopercie w ktorej mam wyladowac jest bardziej z lewej strony auta to kierwonica o caly obrot w przeciwna strone. No ale fakt faktem,mimo iz na jazdach wychodzilo mi ZAWSZE to na egzaminie mam wrazenie ze nieco przejechalam po gumie na ktorej stoi pacholek;) na szczescie albo egzaminator tego nie zauwazyl albo jednak nie najechalam;) nie wiem:P

Gość ciocia jozia
drazek a nie drazeM ;)

no to fakt jest stres. I w ogole u Was w osrodkach tez jest tak ze tory lukow sa rownolegle do siebie dlatego slupki ciezko sie liczy bo sa obok siebie i sie pokrywaja z roznych torow?

Gość ciocia_jozia
u mnie tak nie bylo. kazdy tor oddalony od siebie był. bylam bardzo zadowolona z mojego osrodka. Nawet mieli dwie gorki,jedna taka niska jak na egzaminie i druga naprawde spora aby lepiej sie nauczyc. jestem z wroclawia tak pozatym:)

znaczy sie u mnie w osrodku na ktorym sie uczylam byly tez oddzielone dlatego tam umiem , ale na egzaminie w osrodku egzaminacyjnym takie dzikie tory polaczone/

Gość 4 raz
nie przejmuj sie ja zdalam za 4 razem! Nie moglam z placu zejsc! Ale jak zeszlam to egzaminator byl zachwycony:-) Na miescie radzilam sobie jak doswiadczony kierowca:-)

Gość chlera jasna
ja dzis oblałam juz trzeci raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem idiotka;//// drugi raz wymuszenie pierwszeństwa.

nie uczyli cię przejechać łuku patrząc na słupki? bo po słupkach można poznać kiedy wykonać obrót kierownicą