Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkanytka

Czy moze to ciąża

Polecane posty

Gość edytkanytka

Moja córeczka skończy niedługo 3lata. Jest moim największym skarbem i chociaż nie ułożyło mi się życie z jej ojcem biologicznym znalazłam cudownego mężczyznę z którym jesteśmy małżeństwem od 2lat. Mam tez do was pytanie tzn do matek które już maja dzieci. Pochodzę z małej miejscowości gdzie jest mało ginekologów a do tego jeden jest lepszym artystą od drugiego.Gdy z córka byłam w ciąży cudowni lekarze wykryli to dopiero w 9tygodniu.Prędzej powiedzieli że mam w macicy guza wielkości czereśni i skierowali mnie do szpitala na zabieg ja zrobiłam tam 5testów ciążowych kazali dla pewności i wypisałam sie na swoje życzenie.Testy oczywiście były pozytywne ale lekarze nie chcieli wierzyć bo prędzej 8lat ciężko chorowałam i mówili ze to od leków i to niemożliwe żebym zaszła. Jednak po niedługim czasie okazało się że jestem w ciąży.Teraz od prawie trzech lat nie mogę zajść w ciążę .Teraz jednak czuje się jakoś inaczej ostatnia normalną miesiączkę miałam 10sierpnia.Okres mam zawsze jak w zegarku już nie choruje i nie biorę lekarstw.Okres spóźnił mi sie o 5dni mam cykle 30dniowe a do tego trwał 2dni nie mam mdłości tylko rano zawroty głowy i do tego jestem bardziej senna napiszcie mi co myślicie bardzo proszę o poradę. Do tego mam lekko podwyższona temperaturę. serdecznie pozdrawiam