Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynka628

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość klaudynka628

Czesc dziewczyny biore pigulki Diane35 poniewaz mam tradzik,bardzo zle czuje sie po tych tebletkach chcialabym zamienic na inne tylko nie wiem na jakie????? W ostatnim numerze magazynu cosmopolitan przeczytalam ze Celist i Yasminelle to obecie najpopularniejsze pigulki w polsce. Prosze napiszcie swoje reakcje ktora z was poleca te pigulki. Pozdrawiam

Gość ja bralam diane 35
przez 3 lata,przytylam 10 kg,bylam non stop nerwowa i rozdrazniona,a tradzik wcale nie ustapil,powiem Ci ze nie warto hormonami tradziku leczyc,teraz biore yasmin,schudlam 6 kg,sa super,czuje sie normalnie,a na cere rewelacyjny jest brevoxyl,taki krem za 20 zl,sprobuj,ja mam tradzik jakies 10 lat i nic mi tak nie pomoglo jak ten brevoxyl

Gość klaudynka628
ja narazie przytylam 5kg i chce schudnac i wogole jestes wsiekla caly czas placze i jestem zmeczona ciagle mysle ze tabletki zle wplywaja na mnie biore je od 5miesiecy. yasmin takze dzialaja na cere??????/

Gość klaudynka628
Chcialam sie dowiedziec o Celist i yasminelle???? Czy ktoras z was bierze te pigulki i jakie jest samopoczucie po nich???????? Dzieki pozdrawiam

Gość klaudynka628
ja narazie przytylam 5kg i chce schudnac i wogole jestes wsiekla caly czas placze i jestem zmeczona ciagle mysle ze tabletki zle wplywaja na mnie biore je od 5miesiecy. yasmin takze dzialaja na cere??????/

Gość monina
Ja biorę Dianę i Verospiron. Kiedyś po dianie grubłam, a teraz chyba dzięki verospironowi nie. Idź do ginekologa który zna się na hormonach albo do endokrynologa. Zrobili mi cuda z cerą

Gość Lampka białego wina
Polecam FEMODEN biorę już 6lat zero rozdrażnień, tycia, czy innych ubocznych objawów. POLECAM.

witam mam na sprzedanie opakowanie jasminelle za 30zl, odstawilam poniewaz zle sie po nich czulam, to jedno opakowanie szuka nabywcy, a szkoda wyrzucic do kosza. osoby zainteresowane prosze pisac na mail dotta84@gazeta.pl