Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Dostałam pocztą pozdrowienia od anarchistów - miło co nie?

Polecane posty

Dostałam list polecony od anarchistów (że tez chciało się brudasom wydawać tyle pieniędzy, nigdy bym nie przypuszczała, że oni w ogóle mają pieniądze :classic_cool: ) z pedalskimi pozdrowieniami i groźbą, w której napisali \"wiemy jak sprawić by ciebie wyżucili ze szkoły(pisownia orginalna :classic_cool: ) " Aha, i nazwali mnie \"nałożnicą Giertycha\" :classic_cool: Co ma wobec tego zrobić? Poskarżyć się mamusi, rozpłakac się...? 😭

Gość powinnaś ich zglanować jak
prawdziwa weszpolka :classic_cool:

Gość 500kcal od 1szego....
ja ci tez wszopolska chetnie wysle tylko podaj adres: jestem żydowka, komunistka w mojej rodzinie sa sami sbcy ubecy, mam aids, jestem lesbijka, naduzywam alkoholu i jestem narkomanka i oczywisice ateistka!! chcesz to tez ci wysle :D

A bo ja wiem.. Chyba raczej napisałam to po to, by się pochwalić :classic_cool: Czuje się zaszczycona jak mało kto, wręcz płacze ze wzruszenia. 😭

to moze bedziesz bardziej wzruszona jak my, zydokomunisci, masoni i homosexualnisci zrobimy ci wjazd na chate?:D to dopiero bedzie wzruszajace.....

Gość piszecie....
glupoty nie macie lepszego zajecia?czy rzyd czy katolik albo i muzyn wszyscy tacy sami bo jestesmy tylko ludzmi!!!!!!!!!!A ja jestem pol niemka i turka i nikt nie ma z tym problemu!

ojej a co to rzyd? takich nie znam....a zydowka jestem calkiem powaznie reszta to bzdur, ale mysle ze i takie pozdrowioena zydowskie (moge po hebrajsku napisac!!!) wszapolska chetnie by dostala :)

Gość piszecie....
Wy sie smiejcie ile chcecia ja dzisiaj odkrylam te strone i tak sobie czytam.i wiecie co jestem dumna z siebie bo znam jezyk niemiecki turecki i polski pomimo robie bledy ortograficzne!a wy to chyba rasistami jestescie z tego co zrozumialam!

Bezsprzecznie mają pusto w sakiewce więc żeby wysłać ten ohydny list, musieli obrabować starca lub kobietę:classic_cool: Sprawdź na kopercie adres zwrotny ponieważ bez wątpienia go tam umieścili jako że są kretynami:classic_cool: następnie należy w to miejsce wykonać atak o sile bomby atomowej która zniszyła Hiroszimę

ja jestem rasistka? no wiesz co..zartujesz chyba...to mnie czesto rasisci atakuja jak takie wszypolskie a nie ja ich!!!

Gość piszecie....
A ty co z tymi wszamipolskimi ?Moze bys rozwinela bardziej temat albo wymyslila cos innego.A co do tego listu to nie bylo to fajne i niejest poprostu niektorzy ludzie nudza sie za bardzo albo maja jakies glupie pomysly.ale na serio pewnie to nie jest bo zawsze mozna dojsc do tego kto to byl np.odcisk palcow.

uwazam ze jezeli ktos sie tyka takiej organizacji jak mlodziez wszechpolska-przesaczonej jadem i nienawiscia i oczywisice nietolerancja, to musi byc z nim cos nie tak.....

znam tożsamośc tych, któży mi to przysłali, podpisali się pod listem, kojaże którzy to są, banda brudasów :-o Nie wiem jeszcze tylko, jakby tu się im zrewnażować... :classic_cool: P.S. Jak chcesz napisac pozdrowienia po hebrajsku to napisz je tutaj :classic_cool: A tak w ogóle to kiedy "rasiści" cię atakują? Jakiś półmózg wyrwał ci torebke albo ktoś cie odepchnął w tłoku w autobusie, to od razu zakładasz że taka osoba jest rasistą, co nie? :classic_cool:

wszechpolka jest kontrowersyjna i zdziczała, ale lubię jej wypowiedzi, bo to jedna z inteligentniejszych użytkowniczek. marnujesz się tutaj.

dobrze byloby gdyby wyslali Ci koperte zwrotna, placona przez nich- to tez swietny sposob na firmy wysylajace jakes smieci pt wygrala pani....pakujesz mnostwo miedziakow albo innego ciezkiego badziewia a oni potem za to placa:D

Gość anarchista0098
כולל מידע אודות הקיבוץ, ענפי משק, כפר הנופש, מפה וטיולים אזוריים. עם לוח מודעות וספר מבקרים

Gość zdziczała
A o co Ci chodzi jak piszesz, że jest zdziczała? Bo mi to słowo kojaży się z Tarzanem :classic_cool:

Gość wyślił im kupe w kopercie

Gość oo odbanowali cie
:D

A gdzie niby popełniłam błąd, co? Nie marnuje się tutaj, bo rzadko tu przesiaduje. P.S. Jestem \"zdziczała\"? :P

Gość jak mozesz nie widzieć
swojego błędu!!!!

Gość wymyslilas sobie temat
tylko z kat takie bzdury ?Masz wielka wyobraznie tylko raczej nierealna bo zakonnice sa bardzo inteligetne wiesz moja kuzynak jest zakonnica i magistrem i za madra zeby wibratora w lazience zostawic o ile go ma w co nie wierze wiesz!!!!!!Uwazaj bo to takjakby obraza Kosciola!!!!

Gość co ty piszesz

Gość zglanuj ich