Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syskam

Zdjęcie moich oczu - chodzi o skóre wokol oczu. Porsze o pomoc

Polecane posty

Gość syskam

mam problem ze skórą wokol oczu, widac powoli drobne zmarszczki, a przeciez mam dopiero 22 lata :( widac, ze skora jest zmęczona i dosc zniszczona, a ja kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić dlatego zwracam się do Was kafetariuszki! nie wiem co moge zrobić dla moich oczu zeby bylo lepiej? zeby wyglądaly radośnie, a nie pochmurnie i staro. już nawet nie mam ochoty się malować zeby nie pogorszyć kondycji tej zabiedziałej skóry wokol oczu .. :( dziękuje za wszystkie uwagi i komentarze 🌻 poniżej zdjęcia http://i43.photobucket.com/albums/e395/syska/P1230601.jpg?t=1190033991 http://i43.photobucket.com/albums/e395/syska/P1230616.jpg?t=1190034126

Gość panna marianna.
TYM SIE NIE MUSISZ PRZEJMOWAć.takie malutkie kurze łapki sa od słonca. prawie każdy ma takie zmarszczki i to nie są takie ze starzenia się skóry. a co do oczu, to mogłabys troche wydepilować brwi bo strasznie zarośnieta jestes i oczywiście podmalować oczka

Gość syskam
panna ale spojrz na tą skore. kurze lapki tak intensywne w wieku 22 lat? bu :( a drzwi zapuszczam bo zamierzam sie wybrac na depilacje woskiem :)

Gość matkawawa
ja mam gorsze..jak sie usmiechne.. wiec zaczynam uzywac jakiegos kremu nawilzajacego.. :P

Gość panna marianna.
kochana!!! Takie zmarszczki to nie zmarszczki!!!!!!! Wcale nie są intensywne!!! taką lekko zwinięta skórkę pod oczami ma każdy. DODA ELEKTRODA to fakt-ma zmarszczki, ale Ty....? Dramatyzujesz. mówie Ci prawde dziewczyno.

Gość syskam
dobrze ale chce cos z tym zrobic, jakoś pomoc moim oczom..

ja bym się bardziej przejmowała przebarwieniami na policzkach. oczy masz w porządku. ureguluj brwi, albo drzwi jak wolisz i bedzie ok. może jakiś krem na noc

Gość ja pieprzeeeeee
skad ta ironia meaa od razu? :o

ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. czy ja z kogoś kpię? kogoś wyśmiewam?

Gość sniazkaqq
dziewczyna chyba nie prosila o ocene jej brwi czy policzkow, takze niepotrzebnie jestescie takie nadgorliwe. Widac, ze zdjecie zrobilas sobie w pelnym swietle, ktore zawsze podkresla, a nawet przerysowuje kazdy maly defekcik, takze nie masz sie czym przejmowac. Jak sie usmiechasz, to robia Ci sie zmarszczki pod oczami??

Gość taka sobie jedna ta
kup krem nawilżający do twarzy z filtrem, używaj codziennie także pod oczy gdy się opalasz koniecznie nos okulary przeciwsłoneczne boo od mrużenia oczu powstają kurze łapki używaj kremu pod oczy na noc skontroluj wzrok bo niekorygowana wada też moze powodowac stałe mrużenie oczu i w konsekwencji zmarszczki pij dużo wody mineralnej, bo możesz miec przesuszoną skórę rady stosowane sytematycznie powinny pomóc

Gość taka sobie jedna ta
kup krem nawilżający do twarzy z filtrem, używaj codziennie także pod oczy gdy się opalasz koniecznie nos okulary przeciwsłoneczne boo od mrużenia oczu powstają kurze łapki używaj kremu pod oczy na noc skontroluj wzrok bo niekorygowana wada też moze powodowac stałe mrużenie oczu i w konsekwencji zmarszczki pij dużo wody mineralnej, bo możesz miec przesuszoną skórę rady stosowane sytematycznie powinny pomóc

Gość taka sobie jedna ta

Gość taka sobie jedna ta

Gość eksperymentka
to ja polecam balsam pod oczy dr Haushka- moj ostatni hit krem rozany w/w firmy

Gość wcale nie masz jakis
strasznych zmarszczek - normalne linie mimiczne i to wszystko :-) lepiej wez sie za zaskorniki przy nosie i na policzkach - to gorzej wyglada

Gość syskam
naparwde uwagi dotyczące policzkow czy brwi nie są potrzebne bo prosilam o pomoc w sprawie skóry pod oczami albo tego co z niej zostalo. zalezy mi na tym aby się dowiedziec jak ją pielęgnowac i co moge dla niej zrobic zeby się juz nie pogorszylo :o sniazkaqq tak robilam zdjecie w swietle zbey bylo dokladnie widac wszystko, nie mam dobrego sprzętu :) kiedy się nie uśmiecham także mam te kreski pod okiem, te zdjecia byly robione wtedy kiedy się nie usmiechalam ani troche..

Gość ksotki
lodu fajnie dzialaja

Gość uykkh
wg mnie Towje oczy wygladaja najzupelniej normalnie. takie zmarszczki tyo nie zmarszczki i takie "cos" maja nawet nastolatki

Gość lalaaaaaaaas
masz male zmarszczki ale akzdy je ma :)

Gość tez sie dowiem

Gość tez sie dowiem
i co nikt nie ma nic wiecej do dodania? :)

Gość lisiczka_ruda22
kup sobie jakis delikatny krem np ziaja albo inny od 25 r.z. nie zaden przeciwzmarszczkowy tylko taki odpowiedni do wieku 6-12zl. wieczorem i rano nakladaj odrobine i wklepuj. po demakijazu rowniez. jka zmywasz makijaz nie trzyj i nie rozciagaj skory. to moje rady