Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka17

nastolatki

Polecane posty

Gość nastolatka17

Z racji tego że na innych topicach czuję się lekceważona, zakładam własny;) chciałąbym żebysmy rozmawiały tu o wszystkim co nas dotyczy... chłopaki, diety, sex (hehe co niektóre z nas napewno), masturbacja i t d i t p... Zapraszam;)

Gość hm...............
i jeszcze NA PEWNO ortografia;)

Najbardziej to interesuje mnie sex i masturbacja ;) O szkole tez mozecie pisac, choc ja swoja juz mam za soba :) Piszcie, zapraszam!

Gość toć to podszyw

Gość Tay
Blee... masturbacja i sex? To już nie macie o czym gadać?!

Gość dzieki
super;) dzięki że zaczerniłaś sobie mojego nicka;) widzę że rozmowa się rozwija... a jak się masturbujesz?

cooo? masz chyba dziewczyno rozdwojenie jazni! ja mam tego nika od poczatku wiec co mi tu pleciesz! A co do masturbacji to teraz tego nie robie, bo jak pisalam wczesniej spodziewam sie bejbika za 2 mc.

Co do dziecka gratuluję, ale nie zal ci trochę że musiałaś rzucić szkołę i twoje zycie osobiste przewróciło się do góry nogami? Jesteś w końcu bardzo młoda...

Co do szkoly to nie mialam wyjscia. Zle znosze ta ciaze a i tak sie ciesze ze nie musze lezec w szpitalu. Tak mysle,ze wroce do szkoly za 2-3 lata.

Gość taka dziołcha
a co na rzucenie przez Ciebie szkoły powiedzieli rodzice? a poza tym to trochę dziwne, bo w Twoim wieku jest obowiązek szkolny i dziwczynom, które zaszły w ciążę przyznawane jest nauczanie indywidualne...

Gość taka dziołcha
no właśnie, nie można rzucić szkoły nie będąc pełnoletnim!

dzis dowiedzialam sie o dziewczynie, kolezance mojej siostry ktora tez ma 17 lat i zabrala dzis papiery ze szkoly bo ciaza. Podobno bierze slub i bardzo sie cieszy.Pochodzi z rodziny wielodzietnej , ma siedmioro rodzenstwa i podobno zawsze robila sobie jaja ze szkoly.Niby zdawala i wogole radzila sobie ale mowila ze woli wies, gospodarstwo a nie konczenie szkoly, no i kto wie czy nie zaplanowala tego dziecka....A nie tak jak mowia wpadla. Tobie tez gratuluje bo to ogromne blogoslawienstwo.Mam nadzieje ze twoj dziecianio bedzie zdrowy jak ryba.

Gość Zdzisia
zabrała papiery to niech teraz czeka jak jej rodzicom przyślą pismo, że córka musi zdeklarować gdzie chodzi do szkoły. Moja koleżanka też to przerabiała...

Niestety z powodu zagrozonej ciazy mam zawieszona szkole! A rodzice no coz, ale zdrowie jest najwazniejsze. Nie sa zadowoleni, ale jak do szkoly wracam za 2-3 lata!! I na studia tez sie wybieram! A wy wszyscy jestescie nastoletni? Bo ja chcialam z takimi rozmawiac, a jak jestescie starsi to badzcie mili i opuscie moj topik! OOOOOK!?

co do szkoly to faktycznie.Ale do 6 miesiaca ciazy uczennica ma obowiazek chodzic do szkoly.W ostatnich trzech miesiacach jesli chce, jest zdecydowana i nie boi sie o zdrowie swoje i dziecka to owszem moze chodzic do szkoly ale nie musi

Gość taka dziołcha
ja też mam 17 lat :P a już nawet 17,5 :P

z tamta nie wiem jak to pozniej bedzie, wiem tylko ze zabrala paiery...Mosze pzreniesie sie blizej do szkoly, bo ta gdzie chodzila jest oddalona od jej wsi o 70 km. i mieszkala w internacie

no raczej, przez 2-3 nastepne lata nie jestes raczej w ciazy i nie masz powodu aby nie chodzic do szkoly (wybacz, dziecko nie jest wytlumaczeniem, wiem co mowie bo z oswiata mam troszke do czynienia) Ok, ja spadam faktycznie z tego topiku bo marna to prowokacja 🖐️ Poza tym dyrektor twojej szkoly musi osobiscie dopilnowac przeniesienia cie do innej szkoly po 3mcach od urodzenia dziecka; skladajac do kuratorium pismo o tym, ze zawieszasz szkole, zobowiazuje sie do zlozenia po x czasie kolejnego o tym, gdzie dalej kontynuujesz nauke.

Jejku dajcie juz spokoj z ta szkola! Jestem w 7mc ciazy i moge nie chodzic do szkoly! A planuje wrocic jak maluszek podrosnie!! Nie rzuce dzieckiem i dam rodzicom na opieke, bo szkola wola! Wroce jak bede gotowa!

Gość taka dziołcha
a jak Twoje dziecko podrośnie to co z nim zrobisz? też będziesz musiała zostawić rodzicom!

Gość AlinA.
A kto zapłaci za przedszkole? :O Twój facet ma pracę?