Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka17

nastolatki

Polecane posty

Gość AlinA.
Ale ja jestem nastolatką :O I nie mogę pojąć jak można być tak nieodpowiedzialną jak Ty :O

Gość ___malenka____
niektore dziewczyny tak maja ze sie zabezpieczyc nie umieja...oj dzieci dzieci..prawie 18 lat a naprawde jak dzieci

Ojeju to mialam usunac ta ciaze!? Wpadlismy, ale ja juz pokochalam to nienarodzene jeszcze dziecko! Pojmujesz czy jeszcze nie!? Ludzie mozemy pogadac o czyms innym? Czy jeszcze interesuje was moja ciaza i sytuacja materialna czy moze szkola?

Gość ___malenka____
odczywiscie ze nie usunac!!!!ale jestes nieodpowiedzialna nie da sie ukryc a zabezpieczaliscie sie jakos??zdrowego dzidzi zycze

Taaaak zabezpieczalismy sie! Ale jak wiadomo nie ma 100% metody! Wiec wpadlismy! Raaaany ludzie! Odpowiedzialnie bede wychowywac to dziecko razem z ojcem dziecka!

Gość ___malenka____
a ile ojciec ma lat??

malenka tak bardzo cie interesuje moje zycie? moze opowiesz cos o sobie? Ile masz lat, co porabiasz? ten topik tego mial dotyczyc a nie mojej ciazy i nieodpowiedzialnosci!

Gość ___malenka____
wiec powiem cos:)mam 18 lat mieszkam obecnie sama przez ok 3 miesiace(tzn z chlopakiem)...chlopaka mam od prawie 3 lat ma on 23 lata..no i w tym roku matura:(aha i jutro bede miala aparat ort:P:Pto chyba nie wazne ale kazdemu mowie:P:P

Gość ___malenka____
cos jeszcze dodac??:)

Gość Kwiaaatuszzek
szkoda mi takich dziewczynek.17 lat i juz pierwsze dziecko.

Gość kubekwkubek
Szacuneczek dla tej dziewczyny co ma 17 lat i rodzi dzidziusia! Wszystkie inne laski tak naprawde zazdroszcza Ci zdrowego podejscia do zycia i pozytywnego nastawienia. One tak jak ich matki, ciocie i sasiadki urodzily pewnie dzieci dopiero po slubie, jedza w niedziele schabowego i daja sie obic mezowi raz w miesiacu po wyplacie.Taki maja model rodziny i tylko taki miesci im sie w glowach! Wiadomo dlaczego... One Ci nie wspolczuja, wysylaja Cie na forum dla nastolatek bo Ci ZAZDROSZCZA!!! Bo chciec to znaczy potrafic!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Powodzenia!!!

malutka dziekuje za \"slowo wstpne\" o sobie. bede tu jutro, bo na dzis juz wyczerpalam limit siedzenia przed komputerem i ide na malutki spacer. kubekwkubek--dzieki za mile slowa, a czy ktokolwiek mi zazdrosci to mnie malo interesuje. Najgorsze jest to, ze chcialam pogadac a wszyscy czepili sie mojej ciazy i ze jetem taka i owaka. Najlepiej znalesc sobie kozla ofiarnego i sie na nim wyzywac. Kogos tam moja osoba irytuje eh naprawde wspolczuje. Lepiej sie zajac swoim zyciem prawda? Choc niektorzy wola cudze i te ciagle debaty tylko nie o sobie. Pozdrawiam!

Gość ___malenka____
nastolatka ja cie nie krytykuje...i nie czepiam sie twojej ciazy i ciesze sie ze twoj chlopak nie wystraszyl sie i zostal z toba i maluszkiem:):)

Gość hm...............
nastolatka - wez tu nie pieprz farmazonow, sciemniasz cos i tyle w temacie. nara.

Gość PinkDevil
Dajcie dziewczynie już spokój!!! Miałyśmy pisać na różne tematy a nie tylko na jeden!!!! Podziwiam cię i życzę zdrowego dzidziusia!!! Piszcie o czymś innym....... a jak wam sie nie podoba to spadać!!!!!

Gość PinkDevil
ludzie ale właście też na tą stronę!!!