Antoinette 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 Czy któraś z Was dziewczyny po zażywaniu tych hormonów zauważyła u siebie nasilenie trądziku? Bo u mnie to się zdarzyło, ale nie wiem czy to przez ten lek czy może to zwykły zbieg okoliczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroliczka Napisano Wrzesień 17, 2007 Mnie za każdym w trakcei luteiny starsznie pogarsza sie cera iwychodzą okropne pryszcze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoinette 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 Cholera. To niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LUSIA 1985 Napisano Wrzesień 17, 2007 A z jakiego powodu brałyście Luteinę?? Bo mozna albo przy ciaży albo na wywołanie miesiączki, ja brałam na wywołanie i nic mi na twarzy nie wyskoczylo, a brałam na prawde końskie dawki 3x2 tabl dziennie, ale fakt, na ulotce wspominaja, ze moze sie nasilic tradzik po zazywaniu Luteiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroliczka Napisano Wrzesień 17, 2007 Ja biore na regulacje miesiączki przez 10dni...juz po dwóch dniach nasila mi sie trądzik- niestety............................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoinette 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Ja tak jak króliczka - 10 dni, 2 razy dziennie na wywołanie okresu. Zwiększenie się trądziku zauważyłam po 4-5 dniach brania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach