Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baranek

Piramida w sypialni

Polecane posty

moj partner chce wyrzucic lozko z sypialni i wstawic piramide, a w niej materac... jakos mi sie to nie widzi... czy tylko moj facet ma takie pomysly???

zdjecia niestety nie mam, ale chodzi o piramide z miedzi lub drewna, samo \"rusztowanie\" ze tak powiem. W srodku chce polozyc materac i tak spac. Czyli piramida bedzie calkiem spora, tak zeby zmiescily sie w niej 2 osoby

zyletki nie, ale zamowil juz tez mala wersje piramidy i chce umiescic tam zloto. Kupil juz nawet kompas (zeby wyznaczycmodpowiednie ustawienie piramidy), no i zloto oczywicie i czeka az mu ktos zrobi piramidke. Ja juz go chyba nie rozumiem...

najgorsze jest to, ze on w to naprawde wierzy. Wyczytal na jakichs stronach i teraz praktykuje... To juz nawet nie na zasadzie \"chodz sprawdzimy, bedzie fajnie\", tylko \"ja chce piramide, bo one dzialaja i juz\". Jak powiedzialam ze ja chce w sypialni normalne lozko, to powiedzial, ze poszukamy wiekszego mieszkanie, z 2 sypialniami...

hmm... a sugerowalas mu moze jakas wizyte u specjalisty? bo wiesz, takie fiksacje na punkcie jednego ksztaltu (w tym przypadku piramidy) to moze byc rodzaj nerwicy natrectw :(

widze ze tylko moj facet ma takie pomysly... jak ja mam mu to z glowy wybic??

powiedz mu, ze zachowuje sie jak baba ;) bo w sumie chyba czesciej to baby wierza w takie bzdety, a mowi sie, ze facetow cechuje logika w mysleniu... jak widac nie wszystkich 🖐️

Gość a możecie napisać
o co chodzi?Że niby jak ma działać ta piramida???