Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

KTO SIE ZNA NA BHCG NIECH TO ZOBACZY

Polecane posty

2 tyg opo domniemanym zaplodnieniu test na bhcg wyszedl 1,39 przy normie 0-8. dzis od tamtego zaplodnienia minelo 4 tyg i mimo ze tamten nie wykazal ciazy zrobilam jeszce raz i o dziwo wynik wyszedl 146.20mlu/mlco swiadczylo by o 4 tyg ciazy. popoludniu zrobilam wiec test na mocz ktory pokazal wynik negatywny co o tym sadzicie? miesiaczka skonczyla mi sie 8 dni temu(byla nieco ina niz zawsze ale w 1 dniu mialam taki ciagnacy sie krwisty sluz co by swiadczylo ze to jednak nbyla miesiaxczka0 co wy na to?

Gość wynik powyżejjjjjjjjjjj
50 mlu/mlco świadczy o ciązy

wiem ale dlaczego bhcg nie wykryl 2 tyg ciazy i dlaczego test na mocz nie wykryl?zrobiony tego samego dnia co ostatnie bhcg

jesli nei brałas jakis lekarstw ktore mogłby podniesc poziom gonadotropiny to jestes w ciązy. Miesiaczka moze sie pojawiac na poczatku i moze to swoadczyc o niskim progesteronie. Wiec idz do lekarza czym predzej aby wypisał co duphaston na podtrzymanie ciazy. Ja 2 kreski ujrzałam dopiero przy becie powyzej 1000 to normalne. gratuluję:)

Gość -ala-
kurcze dziwna sprawa gdyby nie to cos a'la okres moznaby przypuszczac ze poprostu za wczesnie bylo na test, radze sprawdzic za pare dni czy beta ladnie przyrasta a tym samym dowiesz sie czy ciaza sie rozwija

Ja robiłam BHCG dzień przed miesiączką wynik 40.05 mIU/mL wiec moze te 2 tyg to jednak za szybko

Gość -ala-
zamiast szukac tu pomocy radze isc do ginekologa! nikt nie zbada Cie i nie udzili fachowej odpowiedzi zamiast zadreczac sie zrob jeszcze raz test z krwi i sprawdz czy dobrze rosnie, jezeli tak to znaczy ze ciaza sie rozwija, jezeli nie to znaczy ze cos jest nie tak