Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

topika

ja doświadczona on nie

Polecane posty

mam 20 lat i chłopaka. 3 lata byłam w związku.i własnie z tamtym przeżyłam swój pierwszy raz.ale on wyjechał i odszedł. obecnie mam kochająceo faceta. chcemy byc razem już dokońca. za kilka miesięcy chcemy rozpocząć współżycie. jednak on jeszcze nie był z kobietą. czekał na ta jedyna i mówi że znalazł. jestem nią ja. jednak nie potrafie sobie poradzic z tym że ja już pierwszy raz mam za sobą. kochałam poprzedniego chłopaka ale tamto nie było tym na co człowiek czeka . obecny związek jest tym już ostatnim. nie potrafie sobie dać rady sama ze sobą że obecnemu factowi nie oddam się czysta.pomórzcie

jak mamy ci pomoc??? skoro problem lezy w tobie to tylko ty mozesz sobie pomoc..... 🌻 pozdrawiam

Gość nie trzeba było się
puszczać z tamtym to byś teraz była "czysta"

nie puściłam się . jak się jest kilka lat w związku to takie rzeczy się zdarzają. wtedy nie myslałam że się rozejdziemy

Gość podnoszęęęę
czasu nie cofniesz..jemu to nie przeszkadza?? nie mysl juz o tym...

on to zrozumał. ale myśli teraźniejszością, tylko on da mi tak wiele a ja?

Gość mysle ze ona powinna sie
bylam w podobnej sytucji. facet to rozumial wiec nie mialam problemu. liczy sie to co jest tu i teraz, a nie to co bylo. rozmyslajac o tym dajesz temu obecemu do zrozumienia, ze tamten seks jednak mial duze znaczenie i nadal ma. niech bedzie wazny ten pierwszy wspolny raz.

ale ja rozmawiałam z nim i on powiedział że niczego nie zmieni to między nami. przed ty jak chciał się związać ze mną wiedział o tym że byłam z kimś bardzo blisko a jednak chciał byc ze mną tylko ja czuję że nie zasługuje na niego

chodzi o to że uważam że za mało mam do zaoferowania mu. on jednak powiedział że jego marzenie sie spełniło ponieaz może być ze mną a z tamty się pogodził

Gość Gorace wargi4
uuuuuła gdybym teraz mogla zdeflorowac jakiegos prawiczka. Marze o tym dniami i nocami. Dlaczego nie zaczniecie od razu?