Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z rosterkami 22 lat

Dziewczyna poszła ze mną do łożka na pierwszej randce. Opłaca się to ciągnąć?

Polecane posty

Poszliśmy do łóżka na pierwszej randce. Poza tym miała wielu partnerów. Opłaca się to ciągnać? Może być z niej dobry materiał na stały związek? Bo przecież wkoło jest dużo dziewczyn co nie miały tylu partnerów i idą tak szybko do łóżka z facetem

Gość mysle ze ona powinna sie
zastanowic nad tym samym skoro poszedles z nia od razu do lozka lepszy nie jestes..

no moment, sama cię do tego łóżka zaciągnęła?? widać oboje tego chcieliście, chyba że robiłeś na niej test, jak zareaguje da d... czy nie, jesteś beznadziejny!!!!!!!!

Gość rosterka
Rozumiem, że nie chciałeś pójść z nią do łóżka, ale, jako prawdziwy dżentelmen, szarmancki i pełny szacunku dla kobiet, nie śmiałeś odmówić kobiecej prośbie? A jaki z Ciebie materiał na partnera, skoro leziesz do łóżka na pierwszej randce? W kinie byłeś, jak ona szła do łóżka? Nad czym się w ogóle zastanawiasz? Oboje zachowaliście się dokładnie tak samo, to w czym problem?

Ja to w sumie zawsze jestem gotowy na seks, w końcu facet jestem. Ona chciała to co miałem się bronić. Ale liczyłem, że to będzie porządna dziewczyna

no to sam sobie odpowiedziałeś!!! warci siebie jesteście, jesteś tak samo porządny jak ona!!!!!!!!!!!

Gość brawoooooo
brawo dziewczyny!!!!!!!!!

Gość rosterki to takie male
pryszcze, nie wiedzieliscie? Na pewno cie rzuci, woli takiego bez rosterek i ktorego sie nie da na pierwszej randce zaciagnąc do łozka.

Gość myzle ze ona powinna sie
kobiety tez sa zawsze gotowe na seks, wiec nie rozumiem czemu mialyby byc gorsze...?a niby czemu nie jest porzadna? bo lubi seks? to ty tez nie jestes...ja na jej miejscu nie tracilabym czasu na ciebie

Gość rosterka
Ty, to prowokacja?! Ona też jest gotowa na seks, w końcu to kobieta. I pewnie też liczyła, że jesteś porządny i nie dupczysz się na pierwszej randce. Rety... jak masz poważnie takie podejście, to ABSOLUTNIE NIE CIĄGNIJ TEGO ZWIĄZKU. Za co karać dziewczynę tak okrutnie :O...

Gość Chłopak z rozterkami 22 lat
Z tym, że ja byłem prawiczkiem, a ona miała już kilku partnerów

i co z tego, ze byles prawiczkiem? juz nie jestes.

Znaliśmy się, ale byliśmy tylko znajomymi

Gość rosterka
no to co? sytuacja odwrotna byłaby ok? Ej, kolego, Ty chyba jesteś za młody na seks...

A dlaczego wy kobiety nie chcecie być porządne i odczekać pół roku dla przykładu? Czemu nie chcecie się dobrze prowadzić?

Gość Anna777
Dziewczyny bardzo podobaja mi się Wasze wypowiedzi w tej kwestii. Myślałam ,że na dziewczynie nie zostanie sucha nitka a tu supeer- dostało sie kolesiowi. Brawo.

sam si dobrze prowadz bo puki co jestes taki sam jak ta laska, a my takich chlopcow nie lubimi, ktorzy najpierw chca , a pozniej maja rosterki...wolimy mezczyzn z jajami ;)

Ale ja byłem prawiczkiem. Nawet jeśli poszedłem z nią do łóżka za szybko, to popełniłem jeden błąd. Ona już spała z kilkoma facetami i z nimi nie jest, więc tych błędów popełniła już kilka

A mam dużo koleżanek, które albo są dziewicami, albo miały jednego partnera i nie idą szybko do łóżka z facetami. Więc się zastanawiam czy być z tą to nie jest zły wybór, jak wokoło tyle dobrze prowadzących się dziewcząt

Gość trrere
No wiesz? Nie przeginaj! Jak nie chciałeś iść z nią do łózka to trzeba było nie dopuścić do seksu! Skoro kochaliście się tzn że oboje tego chcieliście! Mając 22 lata chyba umiesz powiedzieć :"nie" wtedy kiedy potrzeba? A co to za tłumaczenie, że facet jest zawsze chętny na seks? Co TY prymityw jesteś? Facet może być zawsze gotowy a kobieta nie? Jakiś ciasny umysł masz! A skoro ona poszła z Tobą to albo: a) chciała seksu w tym momencie i/lub byłeś jedyny w tym momencie b) chciała seksu i byłeś odpowiedni do tego w tym momencie c) lubi seks jak krowa owies d) wszystko powyższe :P

a ostatni z toba

Gość rosterka
Chłopcze, ale dlaczego uważasz, że to dziewczyna ma czekać? A Ty możesz... szukam delikatnego słowa - kopulować :D na prawo i lewo? Dlaczego żądasz szacunku w postaci wstrzemięźliwości (choć co to niby za przełożenie?) od partnerki, ale od siebie nie? Jej to już się nie należy odczekanie pół roku? Czy uważasz się za lepszy gatunek człowieka? Co Ty masz w ogóle za poglądy?

Gość trrere
a gwoli wyjaśnienia, jestem kobietą i będę trzymać jej stronę :P Bo to co tu prezentujesz to wariactwo. Skoro dwoje dorosłych ludzi chce iść do łożka to idzie!!! A jeśli zależy Ci na dziewicy to po kiego grzyba szedłeś z nią? Chociaż nie, ja tego nie rozumiem! Normalnie nie pojmuję tego! Ty możesz być gotowy zawsze do seksu a kobieta nie! Czyli Ty chcesz mieć zawsze dziewicę za dziewczynę i z nią bedziesz chodził a z niedziewicą będziesz się pieprzył po kątach, bo jesteś gotowy zawsze na seks??????

zoabaczymy jak przespisz sie jeszcze z paroma czy bedziesz taki swiety. czym to wtedy wytlumaczysz?