Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z rosterkami 22 lat

Dziewczyna poszła ze mną do łożka na pierwszej randce. Opłaca się to ciągnąć?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tipika--------dziecko kochane........zobaczysz za 10 lat to jego i twoje na zawsze

Gość tipika
o co chodzi?

Gość tipika
o co chodzi?

Ale Cie zjechali wszyscy...A ja uwazam, ze jednak facet to jest facet i nigdy nie odmowi, szczeglnie, ze jeszcze nigdy wczesniej tego nie robil,a ma juz 22 lata. Ja uwazam, ze nie warto sie z nia zadawac, skoro tak skonczyla sie wasza pierwsza randka, a poza tym wiesz, ze miala przed Toba kilku. Podziwiam Cie, ze dopiero teraz straciles dziewictwo. Wiekszosc facetow robi to przed 20tka.

Gość upupupupupupupupupup

Gość kowal losu
niech ona ciągnie.

Gość Baro
Heh ostatnio miałem podobny przypadek i choć byłem pijany i nowo poznana partnerka była też pijana nie zachlani na amen tylko wstawieni i to mocno. Położyliśmy się razem do łóżka, a byliśmy w hotelu i było tylko jedno łóżko ona do mnie przytuliła się (chociaż miała paru partnerów przede mną to i tak dla mnie jest słodka), lecz ja w skutek zauroczenia zacząłem całować ją i się rozkręciło koło. Zaczęła dobierać mi się do majtek i co powiedziałem stop i wcale mi tego za złe nie miała ani ja jej tego, że chciała uprawiać seks na pierwszej randce. Wtuliła się we mnie i zasnęła, zaś nazajutrz uśmiechnięta była i całe popołudnie przeleżeliśmy wtuleni w siebie... Porada do wszystkich trzeba myśleć łbem a nie narządami, bo seks jest piękny wtedy gdy zrobisz z partnerem bardzo mocną więź emocjonalną.

Gość Dalar
Poszła z tobą do łóżka bo GŁUPI MA SZCZĘŚĆIE ;]

Po prostu jeżeli facet odmówi kobiecie w tych sprawach, to automatycznie jest uznawany za jakiegoś dziwaka.

Dziewczyna może odmówić - może narazić się na krytykę, ale krótkotrwałą.