Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona___

dziwne zachowanie meza

Polecane posty

Gość zrozpaczona___

ostatnio podczas seksu z moim męzem,przylapalam go jak wsadzal sobie palec do odbytu!bardzo sie zawstydzil,ale powiedzial ze to pierwszy raz i chcial tylko sprawdzic jak to jest.od zawsze byl troche zniewiescialy.myslicie,ze moze byc homoseksualistą?:( dodam,ze jestesmy 5lat po slubie i mamy dwojke dzieci. jestem zrozpaczona!

Gość zrozpaczona___
Dodam, że dokładnie obejrzałam odbyt męża a ponieważ wydał mi się nieco zaczerwieniony, założyłam gumowe rękawice i sprawdiłam, czy nie jest zbytnio rozepchany. Jakież było moje zdziwienie, ggy wyłowiłam lalkę Barbi i plastykowy samochodzik:O Czy on jest geyem?

Gość cicoia jozia
moze wprowadz mu sonde analna w ten sposob zaspokoisz jego pragnienia:) bedzie mial wolne rece zeby drapac sie pod pachami:classic_cool:

Gość dooooooodka
co sie dziwisz- panowie maja w ten sposob ulatwiony dostep do prostaty- a to daje im przyjemnosc. watpie by twooj maz byl zboczny po propstu sporo sie ostatnio mowilo na temat tego moze gdzies przeczytal i chcial sprobowac

Gość zrozpaczona___
no,moze masz racje. troche mnie uspokoilas ale bede bacznie obserwowac jego manewry przy sloneczku!

Gość dooooooodka
a niech se grzebie jak mu to sprawia przyjemnosc- wazne zeby sie za chlopacmi nie ogladal i bedzie ok

Gość punkt G u mężczyzny
znajduje się na odcinku od 3 do 6 cm w ODBYCIE! Nie tylko u homoseksualistów, ale i u WSZYSTKICH, heteroseksualnych również!! Ludzie poczytajcie troszke, zanim zaczniecie się zadręczać!

Gość ciocia jozia
a wiec zgadka rozwiazana ! punkt G wzial swoja nazwe od meskiego Gówna ! :classic_cool:

Gość ciocia jozia
ktore tak nawiasem mowiac uwielbiam . I smak i zapach . :classic_cool:

Gość szokujaceeee
"zawsze byl troche zniewiescialy"

Gość emeryk
Nie ma powodu do rozpaczy, po prostu porozmawiajcie szczerze o (skrywanych dotąd) upodobaniach. Nie każdy ma odwagę powiedzieć żonie o swoich fantazjach/marzeniach seksualnych...

Gość zrozpaczona___
W sumie to macie racje Ja tez mam swojego konika Lubię sobie do pochwy wkladć butelki o niecodziennych kształtach. Miałam już w sobie większośc butelek dostepnych w sklepach. Od małej Coli 0,2 do 1,5 litra po oleju slonecznikowym. Mam nadzieję ze jak się wytrenuję to będe mogła się zabawiac 5 litrowymi kanistrami po wodzie źródlanej