Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona___

homoseksualizm w heteroseksualnymzwiazku

Polecane posty

Gość dooooooodka
hehe tez problem--zacznij sie martwic jak znajdziesz u niego gej pisemka a nie jak sobie robi dobrze

Gość autorka tematu____
niektore wpisy to podszyw!!! Prosze sie tak nie irytowac, ja jestem wyksztalcona osoba, mam 2 fakultety wiec na pewno nie jestem glupia

Gość autorka tematu____
A pisemka to ma, tylko ze z kulturystami, w sumie sa ladni i opaleni ale raczej ubrani, wiec chyab nie ma co sie tym martwic

Gość punkt G u mężczyzny
ten punkt G u mezczyzny a o tym że damski punkt G jest "korzeniem" łechtaczki wiedziałaś?? To w takim razie po cholere wkładać penisa do pochwy skoro można masować od zewnątrz??

Gość dooooooodka
a dlaczego nie? bo to gejowskie? a wiesz ze anus jest silnie unerwiony i moze przynies wiele nowych doznan? choc lekarze radza nie za czesto z tego korzystac

Gość dooooooodka
jak ci sie nie podoba to co pisze to wal smialo a nie sie podszywasz:) ja tam jestesm za rejestracja zeby takie gowno po forum nie lazilo:)

Gość punkt G u mężczyzny
doooodka otóż to ;)

Gość dooooooodka
Od wczoraj mam kałowe wymioty. Czy powinnam przesunąć spotkanie z ukochanym na inny termin?

Gość dooooooodka
owszem powinnas/nienes :P

Gość dooooooodka
Wybaczcie niespójność moich wypowiedzi, ale właśnie tatuś kontentuje się przy pomocy mojego otworu analnego i ciężko mi utrzymać koncentrację:)

Gość autorka___topiku
i stało się ! wlasnie nakrylam mojego meza z wibratorem w anusie... nie wiem co robic:(

Gość zrozpaczona___
to nie jest prowokacja ! :( mam powazny problem. dla mnie to mzoe byc koniec zwiazku...

Gość zrozpaczona___
sama masz schizofranie ! uwazaj zeby ciebie cos takiego kiedys nie spotkalo!

Gość zrozpaczona___
no nie ! moj maz wlasnie nasadzil sie na szczotke od kibla...to ponad moje siły !

Gość MARCIN RFN
przeciez to jest bardzo przyjemne - masowanie i pieszczenie odbytu. robie to wibratorem ktory w tym celu nabylem w Niemczech. Mam zone i dziecko a mimo tego uwielbiam sie piescic analnie

Gość jaur
ja do prawdziwej autorki nie przejmuj sie, jesli nawet ma takie fantazje to nic zlego jesli chce je zaspokajac z toba , nie sypia z facetami na boku -to je zaspokajaj i tyle

Gość wieczny pasterz
Oj jak Wy tu bluznicie na Pana Jezusa. W kosciele, nie ma, nie bylo i nie bedzie zadnego sexu, az wzdrygam sie na sama mysl co Wam wszystkim siedzi w glowie. Szatan opetal Wasze umysly, Jezus dokladnie wskazal nam droge, my, duchowni sluzymy tylko jemu, a pozadanie zwalczamy miloscia do niego.