Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona___

homoseksualizm w heteroseksualnymzwiazku

Polecane posty

Gość zrozpaczona___

ciekawa jestem ile jest wsrod nas Pan,kotre podejrzewaja swoich partnerow o zapedy homoseksualne? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami!

Gość jskskksks
Bo co, bo włożył sobie palcem w pupę?????????

Gość zrozpaczona___
Mój mąż zmusza mnie, abym zaspokajała go analnie tradycyjnym wałkiem do ciasta:(

Gość zrozpaczona___
ale podszyw ! :( dla mnie to nie jest zabawne! sprawa jest powazna,slyszalam o takich zwiazkach,w ktorych po latach oakzywalo sie,ze maz jest homoseksualista!

Gość zrozpaczona___
Słyszałam też o związkach, w których mąż okazywał się heteroseksualny. Normalnie tragedia

Gość autorka___topiku
czy moglbys zaprzestac podszywania sie podemnie podszywaczu?dla mnie to jest problem. kocham mojego meza.boje sie,ze to niewinne zabawianie sie moze miec jakies glebsze podloze! to nie jest smieszne.

Gość autorka___topiku
dlaczego? nie rozumeim! mozesz to rozwinac?

Słuchaj skoro np twoj partner zobowiazał sie na slub to raczej nie jest homo poniewaz homo sie tylko maskuja a ma zachowania ze swiadczy to ze jest pedałem??

Gość jskskksks
Oj kobito, poczytaj trochę na ten temat bo jesteś durna jak but, ty i twoje podejrzenia.

Gość jskskksks
Pojęcia nie masz, o czym mówisz.

Gość autorka___topiku
zawsze dbał o siebie ale do tej pory nie przeszkadzalo mi to,wrecz cieszylo ze zawsze jest taki pachnacy i czysty. nie wzbranial sie tez przez chodzeniem ze mna na zakupy,kilka razy byl nawet u kosmetyczki. tylko ostanio to maswoanie sobie odbytu podczas seksu mnie zaniepokoiło...:(

Gość autorka___topiku
jskskksks,a Ty wsadzasz sobie palec do tylka podczas seksu?! to takie nromalne?? zdeberwowales mnie !

Gość autorka___topiku
Co innego ja. ja jestem kobietą i mogę sobie wkładać w tyłek, co tylko zechcę. Ale żeby chłop masował sobie dupę...

Gość dooooooodka
dupa jak dupa co za roznioca czy chlop czy baba

Gość zrozpaczona___
po prostu seks analny w wykoaniu mezczyzn kojarzy sie z seksem gejowskim.czy wasi partnerzy masuja sobie prostate dla wiekszej satysfakcji? jezeli nie,to nie oburzajcie sie na mnie.

Gość punkt G u mężczyzny
znajduje się na odcinku od 3 do 6 cm w ODBYCIE! Nie tylko u homoseksualistów, ale i u WSZYSTKICH, heteroseksualnych również!! Ludzie poczytajcie troszke, zanim zaczniecie się zadręczać!

Gość jskskksks
Durna jesteś babo i tyle, POCZTYTAJ, rusz tym małym hetetrosksulanym mózgiem, a pojmiesz, że pocieranie odbytu ma się tak do bycia gejem jak pocieranie sutków do bycia lesbijką. To są zachowania seksualne jak każde inne. Bossssssh, chłop chciał spróbować czegoś nowego, a ta głupia pinda w ryk, że jest gejem. No po prostu powala.

Gość ten punkt G u mezczyzny
mozna masowac z zewnatrz bez wkładania sobie palucha w tyłek, czy tez to wiedziałaes ? czy tylko oszukujesz sie by pakowac sobie paluchy w tyłek ?

Gość dooooooodka
pewnie ze mozna- punkt ten znajduje sie miedzy moszna a odbytem-jest tam taki malenki dolek. ale ludzie nic co ludzkie...

Gość jskskksks
A poza tym, to jak to robicie? Po ciemnku i z zadartą kiecą??????? Masz mentalność świętojebliwego mochera.

Gość jskskksks
Czytanie ni boli paniusiu. po prostu otwórz trochę głowę.

Gość zrozpaczona____
no to mnie nie pocieszyles, wiedzialem ze cos jest nie tak, co ja zrobie jak on m nie zostawi dla jakiegos wlochatego faceta, ja sie tak dla niego staram, ale moge przegrac z jego natura, to straszne

Gość ten punkt G u mezczyzny
ano własnie, idzie sobie pomasowac prostatke bez pchania paluchów w odnyt ...ale jak ktos lubi pchać sobie w odbyt to bedzie saie ładnie oszukiwal ignorackimi usprawiedliwieniami, ze musi w tyłku se pomacac ....

Gość zrozpaczona___
Ale mój mąż nie może mieć takiej samej budowy tyłka jak pedał. Nie zgadzam się na to:O

Gość z ta budowa tyłka było juz
marne ....

Gość zrozpaczona____
wlasnie, to chyab nie mozliwe, musza sie przeciez roznic