Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eemilkaa20

co jest grane

Polecane posty

Gość eemilkaa20

mam mały problem, miesiączkę miałam dostać 6.09 teraz jest juz 17.09 a tu nadal nic zrobiłam sobie jeden test drugi i trzeci wszystkie negatywne, wiec poszłam z tymi testami do ginekologa, aten mi powiedział, że mam to traktować jak wczesną ciążę ale za jakiś czas mam zrobić jeszcze jeden test i jak nadal będzie negatywny to bedzie trzeba zdecydować się na zastrzyki na wywołanie... nie wiem juz o co chodzi co wieczór pobolewa mnie w podbrzuszu i czasem czuje kłócie w jedym jajniku, nie mam już ochoty na te testy ciążowe chcialabym miec to już za sobą, Pisdzcie może któraś z was tez miała takie coś i czego tobyło wynikiem

Gość eemilkaa20
no niby tak ale jak próbowalam sie dowiedziec ile kosztuje badanie beta hcg to chyba postanowilam troche poczekac :Da jezeli chodzi o zwykly test z krwi to jest tak jak z tymi zwyklymi z krwi moja mam swojego czasu sobie taki zrobila wyszedl negatywnie a byla juz w czwartym miesiacu ciązy, wiec chyba bede musiala poczekac do momenyu az lekarz sam bedzie mogl stwierdzic co tam sie w moim brzuszku dzieje, ale jestem poprostu ciekawa czy ktos terz p[rzechodzil takie ciekawe rzeczy ale dzieki za rade