Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojo jojo..

czy warto kupowac prezenty w anglii dla rodziny?

Polecane posty

Gość mojo jojo..

za pare tyg jade pierwszy raz odwiedzic moja mame i braci w polsce, chcialabym im cos kupic i zastanawiam sie czy warto kupowac cos w anglii czy lepiej w polsce? gdzie wychodzi taniej?nie chodzilam jeszcze za zadnymi prezentami po sklepach wiec nie wiem czy mozna kupic cos co specjalnie kojarzy sie z anglia czego nie kupie w polsce...? czy po prostu kupic cos fajnego juz na miejscu?

Gość kup czerwoną budke
tradycyjnie:P

Gość glk
stary tez mam ten problem tylko ja nie wiem do tego co kupic czy ktos wie co mozna kupic dla mamy w anglii ?niby proste ale sprobujcie wymyslic cos czego nie kupimy w polsce albo co nie jest zbyt banalne

ja mysle, ze waryto ciuhy kupowac, bo w Anglii sa dosc oryiginalne a i nie raz tansze. poza tym moze herbate?:)

Gość candywoman
może jakąs pyszna erbatę, ubranie, ładne oryginalne perfumy (na strefie bezcłowej) jest taki jeden sklep z kosmetykami do ciała, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy jest bardzo znany a kosmetyki pielęgnacyjne ma fantastyczne może tam? i tradycyjnie mozesz dorzucić jakis kubek z widoczkami itp;)

ja zawsze przywożę magnesy na lodówkę z danego miejsca sprawdza się dobrze jako prezent dobre kosmetyki są w The Body Shop. wiadomo, że zapachy są też tańsze. zawsze lepszy prezent z Anglii bo w Polsce można kupić sobie samemu coś ;)

Body shop-dobry pomysł, u nas nie ma, a kosmetyki fajne, dla Mamy akurat:)

Gość elena*
warto buty adidasy oryginalne sa tam naprawde tanie

Gość ambrekos
A coś aktualnego? Tak do 100 funtów max, coś co powinno zrobić na wszystkich wrażenie, ale nie tylko wyglądem, chodzi o to, aby rozwiązanie było użyteczne. Jak myślicie, czego można się spodziewać?

Gość gość
Znasz sklep Pylones? Fajne, oryginalne rzeczy, a w Pl nie ma..

Gość albertonio
Kup po prostu kosze ze słodyczami, to nie jest jakieś typowo angielskie, ale przynajmniej będą zadowoleni i się ucieszą. Z kilku krajów przywoziliśmy typowe produkty, ale co z tego, skoro nikt się nimi nie interesował? No właśnie....

Gość ania marusik
Z granda każdy będzie zadowolony - http://smakoszyki.com.pl/promowane/205-smakoszyk-na-prezent-grand.html To nie jest jakieś typowo zagraniczne, ale zwróć uwagę na inne kwestie, mam na myśli wykorzystanie tego co się przywozi - kosz był połknięty w całości przez bliskich, a np. cuda, które przywiozłam kiedyś z Francji leżały aż się przeterminowały. Rozumiesz co mam na myśli?

Gość gość
Zapierniczaj do funciaka i tam im nakupuj

Gość husariak
U nas jest podobnie - w kilku krajach pracowałem i za każdym razem coś się przywoziło. Niby wszyscy mocno się nakręcali na te prezenty, a później nawet tego nie tykali. Akurat słodycze i alkohole to w tym kraju zdecydowanie najbezpieczniejsze prezenty.