Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ice-mastry

SPISANIE PROTOKOŁU W KOŚCIELE A ZAPŁATA...

Polecane posty

Gość ice-mastry

Dziś spisaliśmy protokól, zapytaliśmy czy to wszystko czy cos jeszce i powiedzial ze wszystko, teraz tak boie mysle, że powinniśmy zapytać czy siecoś należy lub ile sie należy. No i wyszliśmy heh... tak sie zastanawiam że głupio o wyszło ale skąd mieliśmy wiedzieć??? I jak się teraz zachować zapłacić? jeżeli tak to ile?

ale Ty zastanawiasz się czy powinnaś zapłacić za spisanie protokołu czy za ślub??Bo jak za ślub to myslę, że powinnaś, a jeśli za protokuł to oczywiście płacić nie powinnaś!!

Gość ice-mastry
Hmm więc jak powinnam sie zachować co teraz zrobić, moze zapytać po naukach bo akurat pójdziemy drugi raz? Ale klapa :o

jak teraz pójdziesz to prosto z mostu zapytaj ile trzeba zapłacić za ślub i po kłopocie.

Gość Magrat
Mysmy spisywali protokół w zeszłym tygodniu, narazie nic nie płaciliśmy. Ksiądz nam powiedział, ile trzeba zapłacić organiście i za dekorację kościoła, jeśli ją chcemy. Za slub zapłacimy następnym razem, gdy doniesiemy dokumenty z USC i nie widze problemu. Ksiadz pewnie powie, ze co łaska, tak myślę, że z 500 zł damy.

my protokol spisywalismy 2 miechy temu prawie. A kase idziemy zaniesc tydzien przed slubem, przy okazji pogadanki jaki slub chcemy i co maja nam grac. ksiedzu 300 organiscie 50.

Gość WŁAŚNIE A POWIEDZCIE
jeśli u mnie mszę ślubną odprawiał będzie mój kolega ksiądz z innej parafii to ile muszę dać za tak zwane wynajęcie kościoła???:-( Chyba ze 200 zł...