Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elahela

mamie na urodziny?

Polecane posty

Gość elahela

co mogę kupić mamie na 43 urodziny?? kompletnie nie mam pomysłu! :( zarobiłam troche kasy w wakacje i chce wydac na prezent jakies 50 zł chce zeby to było cos osobistego, takiego tylko dla niej. myslałam nad branzoletka, ale moja mum nie nosi srebra, noo a na złoto mnie nie stac. kompletnie nie wiem..... eh..

Witam🌼 ja bym poradziła tobie fajna płytę z jej ulubiona muzyka ,wiesz taka jaka ona lubi ,moja Mama uwielbiała włoską muzyke,przy niej sie uspokajała ,wiesz cos fajnego chyba ze nie ma czegoś konkretnego co lubi.Na drugim miejscu ładna perfumka ,albo torebka ,nie znam twojej Mamy i jej gustu zastanów sie co lubi to nam pomoże w wyborze prezentu:):)

Gość elahela
muzyka raczej odpada.... perfumek ma bardzo duzo... naprawde nie mam pojęcia heh :/ myslałam moze... kurcze naprawdę nie wiem!!!! :(

Gość a mozeeeeee
jakis sliczny drozszy ozdobny szal z jedwabiu?

Gość lubi czytac
to książkę. lubi kosmetyki? moze jakis drozszy krem? malo to oryginalne, ale pozyteczne;) albo filizankę z dedykacją. nie wiesz, co lubi Twoja mama?:)

Gość elahela
no myślałam nad szalem... widziałam sie sie rozgląda za takimi. i wiem ze szuka czegoś do białego płaszcza (sama jest blondynką) jaki kolorek by pasował???