Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy etap w zyciu

KONIEC Z FACETAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nowy etap w zyciu

Fnito!! The end!!! Kaput!!!!! Definitywny koniec!! Od dziś faceci to zabawki... Zero uczuc dla nich.... Skupiam sie tylko na sobie!!! od teraz liczą sie tylko moje potrzeby MOJE~!!!!!!!!! Bo to w koncu MOJE ŻYCIE!!!!! W

Gość dlugo dochodzilas do tego
wniosku??? Gwarantuje, ze niebawem ci przejdzie. :)

Gość nowy etap w zyciu
nie przejdzie w kazdym razie nie tak predko....

Gość tezkoboetetta
:) o tak

Gość nowy etap w zyciu
gwiazdor>>> takich wlasnie nie ma i w tym rzecz, licza sie tylko ich potrzeby!! Ich uczucia!!! Reszte mają gdzieś!!!!

Gość astromini
oj przejdzie przejdzie uwierz:) ile masz lat?

Gość nowy etap w zyciu
a czy wiek jest taki wazny???? moze przejdzie kiedyś... nie mowie za koncza na amen, bo kto wie co przyszlosc przyniesie... ale wiem ze moja najblizaseza przyszlosc bedzie bez facetow!!!!!!!!

Gość astromini
Czasami kobiety wygadują bzdury. Więcej szacunku dla siebie!!!!!!!!!!!!!

Jarek84 >>> wyczuwam ironie... ehhh... gdybyscie nie byli takimi swiniami i egoistami to moze bys teraz nie wzdychal \"eh nastepna\" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

oj gustawie z mazur zebys sie nie zdziwil.. wiesz w dzisejwszych czasach nie potrzeba nam mezczyzny... i tak kiespko wam idzie doprowadzenie kobiety do orgazmu!!!!! same potrafimy sobie lepiej zrobic dobrze, wiec o to sie nie musisz martwic!!!!!!!!!1

spoko mała, ponoć faceci wymierają, poczekaj 10.000 lat i nie będziesz musiała się z nami męczyć. Z tym orgazmem to na serio? hahahaha

Gość zalamana333222
ja tez koncze z facetami raz na zawsze!!!!!!!!!!!!

Jarku w zyciu ne bylam tak powazna! na jakim ty siwecie zyjesz??wam wystarczy chwilka i dochodzicie my niestety dla was jestesmy bardziej wymagajace... wiekszosc kobiet udaje orgazm bedac z facetem.... P>S od czego sa wibratory??? :D w koncu my najlepiej znamy swoje cialo i wuiemy gdzie nam dobrze!

Gość zalamana222333
dokladnie, jestescie bezuzyteczni i tyle....

no tak, chyba muszę się zgodzić, chodzą słuchy, że wibratory są tańsze i łatwiejsze w utrzymaniu niż facet

Gość facet to pasozyt
Oni nie czu,ą tak na prawde, nie potrafią kochac!!!! dla nich zwiazek to poprostu zastepsto mamusinej spodnicy! Stają sie dorosli i musza zaczac zyc bez mamusi ktora sprzata gotuje i podstawia wszystko pod nos! Wiec musza znalezc zastepstwo - patrz dziewczyne ktorej kowi ze kocha itd... zeby dawala, sprzatala, gotowala i prala ( dawanie to gratis za to doroslos mamusia nie dawala) ehhh zalosni jestescie.....

Tja facet to pasożyt i maszyna do przerobu żywności, w sobotę zrobiłem porządne zakupy a dziś w lodówce pusto, jakbyś świnię wpuścił :>

Dobrze wiecie, że nie wszyscy są tacy sami. Niestety kobiety mają nadprzyrodzoną zdolność do zakochiwania się w draniach, podczas gdy tylu fajnych facetów cierpi na samotność.

Dobrze wiecie, że nie wszyscy są tacy sami. Niestety kobiety mają nadprzyrodzoną zdolność do zakochiwania się w draniach, podczas gdy tylu fajnych facetów cierpi na samotność.

Gość marian...
aleś dowaliła z tym orgazmem:D mialem kilka dziewczyn i stwierdzam ze najlepsza baba to własna graba phi :P

Gość zgadzam sie z autorka
rowniez zaczynam dzis nowy etap w zyciu, bez faceta!

Gość czarny_koralik
U mnie po etapie 'koniec z facetami' przyszedl czas na etap 'modliszka to ja' i za cholere nie moge sie z tego wygrzebac. Kieliszek wina i zachowuje sie niczym kotka w ruji. Wypatruje ciekawy obiekt, okrecam sobie wokol palca, zaliczam, zostawiam. Staram sie tylko zeby 'obiekt' nie byl zbyt uczuciowy, szukam takich raczej o mentalnosci zblizonej do mojej - nie lubie ranic, bo nie lubie byc raniona(co mi sie juz zreszta nie zdarza). Ale nie potrafie zaakceptowac wizerunku jaki sobie zbudowalam. I nie bedzie mi latwo zbudowac relacje oparta na uczuciu...