Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka z 12-letnim stażem

jak sprawić , by mężulek na nowo zaczął się starać o moje względy ??

Polecane posty

Gość monesa
tak trzeba sprobowac! bo faktycznie malutko go chwale!!

do przeczytaj to ------ prosze powiedz mi jakie wnioski wyciągnęłaś po lekturze tej książki ?? Niestety póki co nie mam możliwości jej przeczytania bo nie jestem w kraju :((

Gość przeczytaj to...
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Nie musisz być w kraju....ściągnij książkę z tej stronki i przeczytaj na komputerze.

Gość monesa
żonka nie wchodź w te jego linki! czy tam jej!

Gość monesa
może jakieś wiry tam są!

Gość przeczytaj to...
Te linki nie są moje i jest ich mnóstwo na forum o darmowych ebookach zacofańcu....

Gość monesa
wole sama sobie wyszukać darmowe książki niż klikac na linki od Ciebie i nie tym tonem do mnie

Gość monesa
wole sobie sama poszukać jakieś darmowe książki niż klikać na linki od Ciebie i nie tym tonem do mnie!!

monesa - póki co zacznę od tego chwalenia ...... poprosze też kogos by mi przysłał choć jedną z tych książek ... może coś mądrego z nich się dowiem:))

Gość przeczytaj to...
Mogę Ci wysłać zołzy.

Gość monesa
ja tez od jutra zaczynam chwalić... i chyba jeszcze raz zbiore sie na rozmowe z nim!

Gość monesa
żonka... ja powioli uciekam zycze Ci powodzenia! 3maj sie pa

monesa - Tobie również zyczę powodzenia :)) Musi sie nam udać ! przeczytaj to - chętnie skorzystam z propozycji :))

Gość przeczytaj to...
Na jaki adres wysłać?

Gość monesa
żonka dziekuje! daj znać czy pochwału odnoszą skutki :) dobranoc wszystkim pa

Gość Hej wam
Ja tez mam problem z facetem :-/. Tylko jeden jedyny raz mi kwiatka kupil ;/. Jakies prezenciki robi, ale ja chce urozmaicenia jakiegos, albo niespodzianek. Probowalam go nakierowac robiac mu niespodzianki, albo opowiadajac jak kolezanki chlopak wyszedl do sklepu i wrocil z kwiatkiem i jakie to mile, ale nic nie dociera;-/. Ja uwielbiam niespodzianki i sama mu je robie a on tylko jak okazja ale i to nie zawsze!! Chwalic to go chwale :), bo dla mnie to takie naturalne :)

Gość Hej - ja te niektore
ksiazki czytalam i naprawde warto, a te linki to nie są zadne wirusy, tylko to jest strona z ktorej mozna sciagac te ksiazki za darmo i je przeczytac na komputerze. Wiele osob z nich korzysta. Przeczytajcie a dowiecie sie bardzo duzo rzeczy. Generalnie pisze w nich, ze kobieta musi sie zająć sobą, mieć własne zainteresowania, wychodzic czasem bez męża ładnie ubrana na spotkania z przyjaciółki, czasem nie odebrać jego telefonu, nie czekac codziennie na niego z gotowym obiadkiem, tylko gdzies sobie wyjsc. Chodzi tu po prostu o to, ze kazdy męzczyzna na początku zwiazku sie stara, bo "łowi" kobietę, odzywa sie w nim instynkt łowiecki. Wtedy jest miły, daje prezenty itp. Natomiast kiedy zdobedzie kobietę, to już mu się nie chce starać. Kiedy zas zobaczy, ze kobieta zyje wlasnym swiatem, ze on nie jest jej calym swiatem, ze moze ją stracic, to wtedy znow sie zaczyna starać. Takze zyczę miłej lektury i powodzenia :) Piszcie o rezultatach. Poza tym warto wejsc na forum Hogaty-reaktywacja - tam pisza dziewczyny i problemach z facetami i radza się nawzajem o tym Pozdrawiam :)

To co napisałaś dotyczy też kobiet. Na początku starania, seks, a potem tylko kucharka i matka. Nie generalizuję, ale często tak jest. A co do chwalenia, to jesli ktoś rzadko chwalił druga połówkę, to lepiej niech nie zaczyna od wersji max, bo partnerwi wyda sie to podejrzane i nieszczere. Trzeba z umiarem i naturalnie zacząc doceniac jego zalety i umiejętności, a potem stopniowo zwiększac dawkę. Na pewno zaprocentuje.