Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 plus

Czemu młodzi lęca na starsze kobiety ??

Polecane posty

Gość 30 plus
Co was w nich podnieca czujecie sie synami >?

Gość 30 plus
Coraz więcej takich związków jak to się kończy ? Czy tylko sex czy coś więcej

Gość na starej piczy młody chuuj
ćwiczy.

Gość bo wiedzą co jest dobre

Gość 30 plus
ćwiczy ?:) podobno wieksza farajde maja kobiety co poćwiczy to ich nie jego

Gość hahahahihi
nie leca

Gość musza byc przynajmniej zadbane

Sama nad tym ciągle się zastanawiam.Miałam już takiego faceta kiedys i obecnie też jestem związana z młodszym o 12 lat gościem:-)

Gość Niektórzy lubią
studiować historię.

Gość niektórzy...
niektórzy lubią wyzwania, niektórzy szukają mamy. To zależy od kobiety.

Gość dlaczego i dlaczego
bo w starym piecu diabeł pali

Gość Pan Penis
Ja mialem 15 lat a moja pierwsza dziewczyna 31, mowie wam na poczatku to sie czaslem jak galareta przy kazdym jej dotyku a pozniej to byl chyba moj najpiekniejszy sex jaki kiedy kolwiek mialem , teraz jestem zonaty , ale to nie to samo , Acha jak sie lata pozniej dowiedzialem to nie ja jom pieprzylem tylko ona mnie zgwalcila:) tak twierdza przynajmniej w TV hihihi tak gwalcony moglbym byc durch i ciagiem Pozatym stare Skrzypce wydaja najladniejsze dzwieki, 31 to nie starosc , ale dla 15sto latka:)

Gość PanPenis
Hmmm ale i mnustwo mlodych dziewczyn leci na dojzalych facetow, czemu tak , moze bo tacy maja doswadczenie a moze dla pieniedzy

Gość HoHoHo123
Jak czemu? bo sa wspanialymi kochanicami i nauczycielkami

Gość DoktorPulok
a starsze i mlodsze i wiekszosc kobiet lubia jak facet czy chlopak ma napletka boooo.... Jedną z funkcji napletka jest regulowanie głębokości penetracji podczas stosunku, dzięki niemu pochwa pozostaje nawilżona przez czas trwania stosunku. Dwóch naukowców podjęło się zbadania wpływu obrzezania na seksualną przyjemność partnerki. Zapytano 138 doświadczonych seksualnie kobiet o ich preferencje dotyczące posiadania lub braku napletka przez ich partnerów. Z całej grupy 20 (14,5%) kobiet preferowało mężczyzn obrzezanych, a 118 (85,5%) partnerów nieobrzezanych. Oznacza to, że 6 na 7 kobiet woli partnerów nieobrzezanych. Jak twierdziły kobiety, mężczyźni obrzezani mieli problemy z przedwczesnym wytryskiem. Kobiety rzadziej też doświadczały orgazmu pochwowego podczas stosunku z mężczyzną obrzezanym, być może z powodu zbyt małej stymulacji punktu G. To samo dotyczy wielokrotnych orgazmów. Kobiety twierdziły także, że podczas stosunku z obrzezanym mężczyzną czuły większy dyskomfort z powodu gorszego nawilżenia pochwy. (Twierdziły tak zarówno kobiety, które preferowały nieobrzezanych jak i obrzezanych partnerów). Wydaje się, że seks był znacznie bardziej przyjemny, gdy mężczyznom nie brakowało napletka – prawdopodobnie z powodu mniejszego dyskomfortu. Gdy pogrupowano kobiety ze względu na status napletka ich poprzedniego partnera, kobiety mające nieobrzezanych partnerów miały więcej orgazmów, często też oceniały obrzezanych partnerów gorzej niż nieobrzezanych. Kobiety jednomyślnie stwierdziły, że mechanizmy uprawiania seksu różnią się w przypadku tych dwóch grup mężczyzn. 73% kobiet stwierdziło, że obrzezani mężczyźni penetrowali głębiej i mocniej, wykonując gwałtowne ruchy, podczas gdy 71% kobiet uważało, że mężczyźni nieobrzezani penetrowali znacznie delikatniej, wolniej i częściej drażnili łechtaczkę.

Gość ZaklinaczWarginy
Ja uwieeeeelbia dojzale kobiety, sa taaaakie wspaniale , wiedza co i jak , niepotrzeba im nic mowic ani tlumaczyc, sa najleprzymi kochanicami ,uwielbiam je , kocham sie z nimi piescic i je calowac lizac tulic , normalnie niewidze Swiata poza nimi :) Ot dlaczego wolimy starsze

Gość On17
Starsze sa super, kochalem sie z kolezanka szkolna (16) i bylo tak sobie a jak sie kochalem z sasiadka (36) to sie chyba z 8 razy sposcilem a maly mnie bolal przez tydzien , ale warto bylo i od tego czasu niechce miec jak narazi nic z malolatami , tylko dojzale dziewczyny :) One wiedza co i jak

Gość on 24.
Jak miałem 16 to też mi się takie stare dupy podobały, jeszcze na wpół czułem się dzieckiem a tu takie mamuski w wieku moich nauczycielek się na mnie gapiły i mnie podrywały :) było to przyjemne. dowarosciowywałem sie na nich. Z czasem jednak mi przeszło, stare dupy mają zwiedłe ciała , brzydka skóre, pruchnice, zmarszczki i tony fluidu na twarzy. Cycki też w smaku inne niż u 18-latek więc skończyłem z tymi pruchnami i teraz tylko 18- 24 latki no chyba ze sie trafi jakaś wyjatkowo ładna z twarzy to może miec nawet 40 ale takich jest mało

Gość Milosnik_wystajacych_platkow
Dojzale dziewczyny sa wspaniale dla mlodych chlopcow, ale dla dojzalch facetow niema nic wspanialszego od ciala mlodego , moje pierwsze dziewczyny byly wszystki starsze odemnie o pare a nawet parenascie lat i im zawdzieczam wlasnie calom moja wiedze na temat zabaw i roskoszy milosnych, pozwolily mi dokladnie poznac kobiece cilo i nauczyly rzeczy o ktorych inaczej moze bym sie niedowiedzail, mlode dziewczyny niemaja pojecia o niektorych rzeczach , one raczej potrzebuja pomocy od dojzalych panow i tak sie kolo zamyka :)

Gość Arheolog
Jak gdzies juz czytalem "Stare Skrzypce Wydaja Najpiekniejsz Dzwieki" albo "Na starej Picy Student Cwicy" Starsze panie maja poprostu doswiadczenie i wiedza co i jak i niewysmiewaja chlopakow jak im sie zaszybko skonczy, maja cierpliwosc i talent by znow powstal na nogi i walczyl w otchlaniach rozkoszy:) moze dlatego lubimy dojzale Panie

Gość Cipkoholik
Starsze sa poprostu super, musza sie tylko dokladniej podmywac a tak to niema nic piekniejszego od sexu z dziewuszyskiem od siebie starszego

Gość 30 stka
miałam romans z 25 latkiem....rzeczywiscie tak na niego działałam,ze byłam w istnym szoku,mozliwe ze było to takze podyktowane uczuciem jakie do mnie zywił...ale..jestem troszke doswiadczona więc zdałam sie na to + intuicja...wychodziły cuda rozkoszy....