Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przarazona bardzo

jutro egzamin- ile mozna sie jeszcze nauczyc?

Polecane posty

Gość przarazona bardzo

o 9 egzamin, a niedawno zdalam sobie sprawe, ze jeszcze duzo materialu nie umiem. Da rade jeszcze cos wkuc? czy juz za pozno? spac nie pojde bo sie opilam kawa i stres mi zreszta nie pozwoli.

ja myślę, że coś sobie możesz poprzypominac... a jeśli jeszcze czegoś nie przerobiłaś, to poczytaj same \'podsumowania\'

ja często tak się uczę ;) Przeczytać trochę naistotniejszych materiałów, a resztę czasu przygotować na zrobienie ściągi ;)))

Gość przarazona bardzo
dodajcie otuchy dobrzy ludzie. wlasnie mam pauze na papierosa :)

Gość ja tez mam jutro o 9
niestety jestem w polowie materiału i to tak pobieżnie...mam zapisanych juz 6 stron a4 wzorow, nie zdziwie sie jak jutro nie bede wiedziala z ktorego skorzystac i jakie dane podstawic :o obleje jak nic, licze na dobroc dziekana :P trzeba bylo isc na humanistyczne i czytac poidsumowania (albo chodzi na zajecia) 😭

Gość przarazona bardzo
kuzwa, jestem na humanistycznym!!!!!! najgorsze to, ze to egzamin komplexowy z 4 zajec. wkurwiona jestem na siebie, ze sie opieprzalam. najgorsze to,ze juz

Gość przarazona bardzo
3 zajecia praktyczne i theria z 23 ksiazek. juz trzese tylkiem na sama mysl, ze jestem skazana na sciaganie. jak mnie zlapia to wypad.

Gość raz slowo raz
lubisz ta adrenaline co? :D :p skad ja to znam :o a chodzilas na zajecia? cos tam pewnie pamietasz spokojnie ;)

Gość taka mała pirla
tak miałam przed jedna z matur :P wiem ,wiem zero porównania ale fajki + mooooooooooocna kawa i nie odchodźprzez dłuzszt czas od książek ,ja po 30 min miłam wkreta ,że jakby na fecie od razy wszystko mi wchodziło do głowy ( choc nie brałam) a i wyłacz kompa ,zawszedenerwuje jego buczenie no i kusi ,a to stronka,a to gg ;P powodzeniaaaaaaa :)

Gość raz slowo raz
a jak ma materialy na kompie? :p

Gość przarazona bardzo
kladziecie sie wogole spac przed egzaminem? ja sie wykoncze zaraz. serce mi skacze, ze zaraz chyba wylewu jakiegos dostane.

Gość raz slowo raz
lepiej sie wyspac niz pchac sobie do glowy natlok informacji, z ktorych zmeczony umysl i tak nie bedzie w stanie skorzystac

Gość taka mała pirla
ja nie ,chociaż ja tylko mówię o maturze ( miałam łacznie 7 egzaminów) przed żadnym nie spałam ,usiesz znac swój organizm ja wolę nie spac ,bo jak pośpię nawet 4 h to nie mysle przez nast dzień

Gość taka mała pirla
raz słowo raz a może jak ma na kompie ,to co innego ;)

uwaga o humanistycznych dotyczyla mnie :P zachcialo sie mgr inż. przed nazwiskiem to teraz trzeba inż odbebnic. jakos humanistyczna czesc przedmiotow zawsze zaliczam bez wiekszgo przygotowania, wiec etraz zaluje, ze msuze sie uzerac z materialem, ktory jest mi potrzebny do inż. a jest w ogole niezwiazany z kierunkiem 😭

Gość moja rada
idzcie spac.udowodnione jest ze nawet krotki sen jest lepszy od 10 kaw.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-spicie juz??? powodzenia jutro. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

spac? mi sen nie pomoze, bo musze przejrzec material chociaz jeden raz czego jeszcze nie uczynilam :o

Gość przarazona bardzo
tez nie ide spac bo i tak nie zasne. mam jeszcze ok 4000 stron ksiazkowych- chociaz do przeczytania. moze cos zostanie w glowie.

Gość przarazona bardzo
robie kawe...jutro 4 godziny pisania, padne pewnie.

Gość moja rada
nic juz wam w glowie nie zostanie.zapewne jestescie bardzo zmeczone i nic sie juz nie nauczycie.jak nie mozecie spac to wypijcie przynajmniej szklanke cieplego mleka-zawsze pomaga na sen,albo powoli zjedzcie jablko -masuje dziasla,uspokaja i usypia.

Gość moja rada
nie pij zadnej kawy bo pomoze tylko chwilowo-SEN JEST NAJLEPSZY-nawet krotki.i wstancie o 6.30 i dopiero zacznicie powtarzac jak mozg bedzie wam funkcjonowal.

Gość przarazona bardzo
moja rada- nie dobijaj mnie. nie ide spac bo nie zasne. ja szukam tu wsparcia, a nie dowaly :( mam pauze do 01.55

Gość już po pauzie
hej przerażona,wyluzuj,życie jest za krótkie na stres postaraj się rozluźnić przed egzaminem,w razie czego (tfu,tfu) jest chyba poprawka lub 2 termin?

Gość przarazona bardzo
taaaa- to mial byc moj ostatni egzamin oprocz obrony. jak nie zdam tego egzaminu to musze zmienic temat pr. dypl i czekac pol roku. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość już po pauzie
a,to rozumiem zdenerwowanie... trzymam kciuki ! i sio od kompa! 🖐️

Gość przerazona bardzo
i co studenci? dziobiecie dalej?

Gość uczycie sie jeszcze czy
poszliscie jednak spac?

Gość juz po studiach
a mnie sie najlepiej uczylo z rana, wstawalam o 5 i do 6 zapamietalam wieceej niz caly dzien wczesniej, mus powoduje ze nie ma wyjscia albo teraz albo wcale