Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

co znaczy 1 fl. oz na perfumach

Polecane posty

liczby sa rozne np. 1,7 fl. oz albo 2,5 fl. oz i jak wysokość tej liczby wpływa na perfumy (które lepsze)??

Gość se510i
1 UK fluid ounce = 0,961 US fluid ounce = 28,4125 ml 1 US fluid ounce = 1,041 UK fluid ounces = 29,5735 ml czyli inna miara objętości płynu po prostu czyli ilość perfum w tej jednostce

Gość pojemnosc
1 US fluid ounce = 29.5735297 milliliters

aha bo mam perfumy a konkretniej perfume spray o pojemności 1,7 fl. oz dostałam od kolezanki z usa i sa te perfumy tak piekne ze od razu poszukałam w necie czy jak sie skoncza to czy bede mogła zamówić kolejne...i sa wszystkie inne ,,fl. oz,, ale własnie nie było moich dziekuje

dokładnie to napisali 1,7 fl. oz ale zaraz obok 30 ml wiec nie wpadłam ze to pojemnosc to pierwsze

:D usmialam sie a propos zwiazku m. iloscia perfum a ich jakoscia:) ale moze faktycznie... zawsze kupuje 100ml/50ml bo niby najbardziej ekonomiczne a moze sa po prostu OSZUKANE? :| no bo przeciez perfumy z probki - najmniejsze - sa najtrwalsze i maja najczystszy zapach! to by potwierdzalo Twoja teorie swiat jest jednak prosty

Gość monia_zonia
nie mlylic perfum z woda toaletowa !!! Parfumy sa zazwyczaj w malenkich flakonikach - 10-15 ml, wody toaletowe w takich po 50-100 ml. I cena roznia sie zasadniczo...

hmm wiadomo ze ilosc perfum nie ma zwiazku z jakoscia ale zwyczajnie nie wpadłam na to, ze fl oz to pojemnosc