Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinka_

2 lata temu konczyaam LO w trybie eksternistycznym

Polecane posty

Gość filipinka_

czy jest szansa zebym zdala mature w styczniu?( zapisalam sie an kursy ale nie wiem jak to bedzie?:( czy ktos zdawal maturę w takim trybie jak ja????

Gość filipinka_
jest tu ktos taki? prosze dajcie znać

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
rozumiem ze masz skonczone liceum ale nie masz matury?? to kiedy podejdziesz do matury zalezy od Ciebie, od twojej obecnej wiedzy, czy przykładałas sie do nauki czy tylko ,,odwałałas,, robote

zawsze warto próbować, do niezdanej matury nie musisz sie przyznawac, zawsze mozna poprawiac

Gość filipinka_
odwalalam robote:( ale zapisalam sie na kursy maturalne... podeszlabym nastepnego roku ale nie moge bo wtedy wchodzi obowiazkowa matematyka a tego za nic nie zdam

ale jak spróbujesz i nie zdasz to nie masz szansy na poprawke?? od razu obejmuje cie matematyka??

POWIEM TAK - PRÓBUJ NIE MASZ NIC DO STRACENIA

Gość filipinka_
mam szanse na poprawke ale brakuje mi mobilizacji i pewnosci siebie zeby tak podejsc z "pusta" glową, chyba ze an kursach mnie nakieruja jakos.Pytam czy warto podejsc??Czy sie nie osmieszac

Gość maslanka natural
ja bym podeszla mimo wszystko. a noz widelec.

podejdź, ja konczyłam lo wieczorowo i ja akurat sie uczyłam i zdałam na 5-tki ale wiekszosc ludzi poszła ,,na krzywika,, i zdała, na minimum ale zdała próbuj

do stycznia masz duzo czasu jesli matura jest na poczatku stycznia /nie wiem/ to i tak masz ponad 3 miesiace wierz mi to duzo czasu, moze ci sie wydaje ze do matury trzeba sie duzo uczyc bo niby uczniowie dziennego liceum tłuka intensywnie cały rok...ale tak naprawde to nie trzeba tyle tłuc ja sie duzo uczyłam a dzis uwazam ze gdybym uczyla sie połowe tego to tez bym zdała poza tym matura da zaocznych i wieczorowych jest duzo prostsza /zdawałam/

teraz jestem studentka i jak mam sesje to przez miesiac musze sie tyle nauczyc ze chetnie bym wróciła do 4 klasy lo i wkuwała do matury pozdrawiam

Gość filipinka_
mi tez znajomi tlumacza ze mam podejsc, tlumacza ze dla doroslych matura jest latwiejsza itd ponoc niektorzy ida na "krzywy ryj" i zdają ale watpie zeby tak puszczali wszystkich ale podejde, choc wiem ze jak nie zdam to juz calkiem zamkne sie w sobie :(

Gość filipinka_
absinthe ja mam mature 14/15 stycznia

btw znam wiele osob ktore zdaly w ten sposob mature bez problemu, ale juz nie ma takiej mozliwosci

filipinka a co zamierzasz robic te 3 miesiace?? płakać na kafe?? naprawde przez 3 miesiace mozna sie duzo nauczyc, u mnie ludzie uczyli sie tydzien, , dwa i pozdawali

Gość herold
absinthe ale ty pierdoly piszesz glupia babo, moja siostra tez podchodzi w styczniu i tez zdaje w trybie eksternistycznym. czy zda to sie okaze

filipinka i absolutnie nie zamykaj sie w sobie, musisz uwierzyc w siebie a moze chcesz pogadac na gg?? ja teraz musze isc spac ale jutro wejde na topic

herold widze ze do purystki jezykowej Ci daleko, ale rozni ludzie rozne slownictwo.faktycznie potwierdzam moja szkola wprowadzila nas w blad, co jutro przekaze dalej.

Gość filipinka_
Od pazdziernika mam kursy maturalne i bede sie przygotowywac, co do absinthe to faktycznie pisze bzdury bo w normalnym trybie sie zdaje w maju a zaocznie i eksternistycznie w styczniu i nic tu nie zostalo zmienione- mam przeciez podana date matur

przyznalam sie juz do bledu przepraszam:P ale sama zostalam w blad wprowadzona przez co bliska mi osoba nie mogla zdac matury w styczniu. jesli chodzi o przygotowania-nowa matura jest banalna i mysle ze przy odrobinie samozaparcia dasz rade, nie takie cuda ludzie wyprawiali:) trzymam kciuki.