Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toudick

rozstanie z dziewczyna po 4 latach co teraz?

Polecane posty

poróżniły nas nasze charaktery i nic na to nie poradzimy...Tylko cholera-co dalej???

Gość AHA....................
Klin klinem. ;)

Gość zaba zabie nie rowna
Czesc Jacek 🖐️ teraz nic. Poznasz nowa osobe. Bedzie dobrze

Gość vikaaaaaa
nie martw sie moj zwiazek rozpadł sie po 6 latach bo moj partner wymysla bzdury i kłamstwa ktre nigdy nie miały miejsca i dobrze wie ze zmysla bo ma na to dowody ale on i tak swoje bo on zawsze jest najmadrzejszy.

Gość mój też
mój tez padł po 10 latach a teraz od pół roku jestesm z nowym facetem i bardzo go kocham- głowa do góry tego kwiatu jest pół światu- napewno znajdziesz sobie inna ktorą pokochasz

Gość kluska serowa
Malutka - mam kolege. Byl z dziewczyna 12 lat. byli zareczeni. mieszkali razem. rozstali sie. bardzo cierpial. po ok. roku poznal inna kobiete. z 2 miesiace pozniej juz ze soba mieszkali. po kolejnych dwoch byli juz zareczeni. niedlugo pozniej oczekiwali juz dziecka. sa bardzo szczesliwi i bardzo sie kochaja. dziecko juz za kilka dni bedzie z nimi :) uwierz

moj zwiazek rozpadl sie po 7,5 latach teraz mam faceta o ktorym zawsze marzylam on teznie jest sam. nie ma co sie lamamc tylko zyc dalej a co komu pisane to i tak bedzie

Gość misiunia24
wlasnie dzisiaj rozpadl sie moj zwiazek po 5 latach notorycznie mnie zdradzal a dzisiaj przybil gwozdz do trumny byl w burdelu ......... czuje sie jak...... jak zero

Gość samotna 34 lata
a mój związek padł po latach jedenastu i już...

Gość moj po 45 to bylo
1,5 roku temu boli do dzis

Gość moj po 45 to bylo
to bylo 1,5 roku temu i boli do dzis

Gość gość
Nie potrafiłem pogodzić się z rozstaniem, związek nie trwał długo bo 2 miesiące ale to mi w żaden sposób nie pomagało. Wcześniej byłem w związku, który trwał 3 lata i po rozstaniu czułem się dokładnie tak samo. I to jest właśnie mój problem, nie ważne czy będzie to trwać 2 tygodnie czy 2 lata, dla mnie to jest zawsze koniec świata, strasznie się przywiązuje i nie moge się pogodzić z myśla, że osoba dla mnie ważna ma się stać obca z dnia na dzień. Nie mogłem kolejny raz na to pozwolić, zamówiłem rytuał miłosny u rytualisty perun72@interia.pl i odzyskałem ukochaną.