Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula91

rozne skorki

Polecane posty

Gość Paula91

mam takie pytanie wynikajace z mojego zupelnego braku doswiadczenia. Podobno penisy u starszych chlopakow moga bardzo roznic sie od siebie, a to co robi te roznice to skorka okrywajaca glowke penisa . Ja dotad widzialam tylko peniski malych chlopcow na plazy i prawde mowiac nie zauwazylam roznicy. Mowila mi kolezanka ze u starszych chlopakow to sie roznicuje w wieku dojzewania. Jedni maja krotsze inni dluzsze. Napiszcie prosze czy to prawda i jakie widzialyscie penisy?

Gość roxyyyy
rzeczywiscie napletki sa bardzo rozne. Potrafia byc dlugie lub bardzo krotkie z natury, wtedy odslaniaja czesc lub cala zoledz. Czy to sie roznicuje w wieku dojzewania nie wiem. Chetnie sie tez dowiem.

Gość dandra
kiedys podgladnelam chlopakow z naszej klasy w czasie kapieli w rzece na obozie. Wygladalo to tak, ze wiekszosc miala napletki zwisajace poza zoledz (takie dziubki na koncu jak mali chlopcy) reszta miala odkryte glowki ale w roznym stopniu do polowy lub wiecej. Prawde mowiac mnie to wowczas tez zaskoczylo, bo myslalam jak ty ze wszystkie sa mniej wiecej takie same, no moze roznia sie gruboscia i dlugoscia, a tu wlasnie ta skorka nadaje wlasciwie wyglad penisowi. Mnie sie bardzo spodobaly te penisy zx odslonieta zoledzia i do tej pory takie lubie, choc w zyciu jak w zyciu jest roznie. Trafisz na takiego lub takiego

Gość ale jajaaaaaa
Kazdy ptaszek jest inny, tak jak kazdy motylek tez

Gość asssiulka89
pewnie ze sa rozne i na tym polega m. in. ich urok. Nigdy nie wiesz co wyciagniesz ze spodni. Jak ma dlugi napletek to sie super mozna baw8ic w ssanie takze robienie reka jest latwe, jesli ma krotki naplet to tez daje rozne mozliwosci a glowka jest stale odkryta i wyglada podniecajaco. Nie mam doswiadczenia jedynie z obrzezanymi. Ciekawa jestem jak takiemu zrobic reka?

Gość dsfds
a czy wszystkie kobiety maja takiej samej dlugosci wargi sromowe?

Gość asssiulka89
Uwielbiam ssac penisy obcym chlopakom :) Mam w tym temacie duza wiedze, zarowno teoretyczna, jak i praktyczna

Gość froda
Napletki sa bardzo rozne. Kazdy z moich dotychczasowych chlopakow (3) mial innego. Chyba najbardziej lubilam tego z krotkim napletkiem zaslaniajacym polowe zoledzi. Mialam poczucie, ze penis jest czysty, a ta wystajaca nawet w zwisie glowka byla zapowiedzia najmilszych doswiadczen. Wygladalo jakby byl zawsze gotowy. Na poczatku mialam troche trudnosci ze stymulacja reczna, bo u poprzedniego z dlugim napletkiem naciagalam az do konca zoledzi, a tu tylko do polowy, ale sie przyzwyczailam. Wbrew temu co sie tu wypisuje duzo dziewczyn z ktorymi oczywiscie na te tematy rozmawialam bylo tez zdania, ze napletek powinien byc, ale albo zsuniety z zoledzi a jak jest z natury krotki to jest pelnia szczescia.

Gość kumpele z Krakowa
Froda masz racje my tez czesto miedzy soba rozmawiamy na te tematy i te ktore mialy doswiadczenie z takimi krotkimi napletkami, ale nie z obrzezanymi, sa takimi zachwycone. Jedna z nas miala obrzezanego i mowila ze byl tak naprawde wstretny. Hejka!

Gość alexandra18
czy chlopacy mogli by sie wypowiedziec jakie napletki maja,Jestem ciekawa jak duzo jest takich krotkich

Gość gfdgfd
moj zaslania całą zoladz obojetnie czy stoi czy wisi.

Gość gfdgfd
oczywiscie mozna ja odslonic ale recznie

Gość piotrek20
a ja mam zaslonieta zoledz w zwisie a we wzwodzie pieknie sie sama odslania. Nie raz widzialem np. na basenie takie krotkie napletki , chyba sa dosyc czeste?

Gość gfdgfd
rownie czeste jak zasloniete.

Gość mariusz1990
ja mam taki krotki napletek od urodzenia, nie w wyniku obrzezania, co jest czesto mylone. Wczesniej bardzo sie wstydzilem tego, bo jakos wsrod kolegow nie bylo drugiego takiego jak ja. Dopiero po pierwszych doswiadczeniach erotycznych, zorientowalem sie ze dziewczynom duzo bardziej odpowiadaja takie penisy jak moj, a nie jakie widzialem u kumpli. Takie napletki jak moj nie sa chyba zbyt czeste, ale tez nie stanowia jakiegos wyjatku.

Gość gfdgfd
dla niektorych dziewczyn moze to byc oblesne.

Gość mariusz1990
dlaczego sadzisz ze oblesne?! Zreszta niech same sie wypowiedza.

Gość sylfettka
mnie sie takie z krotkim napletkiem podobaja. Moj byly chlopak mial takiego i duzo wiecej mi odpowiadal niz obecny z zaslaniajacym. Moj obecny chodzi zreszta ze zsunietam napletkiem poza zoledz sam z wlasnej woli i mowi ze tak mu wygodniej. Ciekawa jestem jak chlopacy to odczuwaja, tzn. taka odslonieta zoledz. Czy to przyjemne czy nie?

Gość gloria17
ja nie pokazalabym sie z chlopakiem z dlugim napletkiem publicznie nago tzn. na plazy dla naturystow czy w saunie. Poprostu wstydzilabym sie. Troche to tak, jakbym miala wlosy pod pachami .. Natomiast taki odslaniajacy zoledz jest super. Wyglada czysto i elegancko. Niestety dotad nie spotkalam takiego. Tez jestem ciekawa ilu jest takich chlopakow?

Gość gfdgfd
moze dlatego ze zaden facet z dlugim napletkiem nie chcialby z toba chodzic .W koncuj pokazywanie sie nago publicznie to lekka perwersja i oblecha.

Gość PanPenis
Ja mam dlugi i sie z tego ciesze, kiedys mial 1cm a jak go naciagalem przez pare miesiecy to teraz ma 2cm, kolezanki twierdza ze im si ebardziej podoba i teraz sie chetnie nim bawia co ja strasznie lubie:) to jest jak duze wargi sromowe , ja je kocham :) no niezawielki oczywiscie ale takie do 3cm sa superowe

Gość DoktorPulok
Jedną z funkcji napletka jest regulowanie głębokości penetracji podczas stosunku, dzięki niemu pochwa pozostaje nawilżona przez czas trwania stosunku. Dwóch naukowców podjęło się zbadania wpływu obrzezania na seksualną przyjemność partnerki. Zapytano 138 doświadczonych seksualnie kobiet o ich preferencje dotyczące posiadania lub braku napletka przez ich partnerów. Z całej grupy 20 (14,5%) kobiet preferowało mężczyzn obrzezanych, a 118 (85,5%) partnerów nieobrzezanych. Oznacza to, że 6 na 7 kobiet woli partnerów nieobrzezanych. Jak twierdziły kobiety, mężczyźni obrzezani mieli problemy z przedwczesnym wytryskiem. Kobiety rzadziej też doświadczały orgazmu pochwowego podczas stosunku z mężczyzną obrzezanym, być może z powodu zbyt małej stymulacji punktu G. To samo dotyczy wielokrotnych orgazmów. Kobiety twierdziły także, że podczas stosunku z obrzezanym mężczyzną czuły większy dyskomfort z powodu gorszego nawilżenia pochwy. (Twierdziły tak zarówno kobiety, które preferowały nieobrzezanych jak i obrzezanych partnerów). Wydaje się, że seks był znacznie bardziej przyjemny, gdy mężczyznom nie brakowało napletka – prawdopodobnie z powodu mniejszego dyskomfortu. Gdy pogrupowano kobiety ze względu na status napletka ich poprzedniego partnera, kobiety mające nieobrzezanych partnerów miały więcej orgazmów, często też oceniały obrzezanych partnerów gorzej niż nieobrzezanych. Kobiety jednomyślnie stwierdziły, że mechanizmy uprawiania seksu różnią się w przypadku tych dwóch grup mężczyzn. 73% kobiet stwierdziło, że obrzezani mężczyźni penetrowali głębiej i mocniej, wykonując gwałtowne ruchy, podczas gdy 71% kobiet uważało, że mężczyźni nieobrzezani penetrowali znacznie delikatniej, wolniej i częściej drażnili łechtaczkę.

Gość luckylover
dziewczyny kochane! ja uwielbiam mieć cały czas zsunięty napletek, jest to i bardziej higieniczne, a także żołądź penisa jest mniej wrażliwa na bodźce (dotyk waszych dłoni czy ust) i można dłużej uprawiać wasze cipeczki, po prostu jest gotowy do użycia natychmiast gdy przyjdzie ochota

Gość marlena 16
Heyka, dziewczyny siusiaki naszych chłopaków są bardzo różne, jedni chłopcy mają całkiem zakrytą żołądź inni tylko do połowy a jeszcze inni całkiem ściagnięty napletek. Mój chłopak ma sciągnięty napletek do połowy, jak nie jest zdenerwowany, jak sie zdenerwuje (-; to całkiem się mu napletek naciaga tak, że żołądź jest do końca odkryta. A najbardziej podniecajace jest to że głowka jest wtedy większa od reszty siusiaka hihi

Gość dla ścisłości
żołądź a nie żołędź !! żołędzie rosną na dębach.