Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puderniczka

nagła sprawa!

Polecane posty

Dziewczyny nagła sprawa:) Za 30 minut otwierają mi sklepy a muszę na gwałt kupic puder w kamieniu lub sypki. Co polecacie???

jeśli masz tradzik lub jakieś problemy skórne to polecam excipial ciemny, do kupiena w aptece :)

Gość ecinka-e
jonia>>>>>>>a czy ten puder jest w kamieniu czy jakiej postaci? czy tylko matuje czy rowniez daje efekt opalonej skory? sa rozne odcienie do wyboru? i ile kosztuje?

koszt 22zł, jest w formie masci-kremu...siwtnie sie rozprowadza, daje efekt srednio opalonej cery, zdrowo wyglada, sa 2 odcienie:jasny i ciemny :)

Gość ecinka-e
jonia nie swieci sie twarz i pokrywa krosty?

Kupiłam puder w kamieniu Avon Personal mach , porcelanowy kolor bo ponoć najfajniej na skórze wygląda. Miałyście go może?

a ja słyszałam, że świetny sypki puder to \"stay matt\" rimmel, a jesli chodzi o podklad to Revlon-colorstay softflex, chce kupic, ma go ktos? poleca? mam cere mieszana.Pozdrawiam

nic po excipial\'ie sie nie siwieci i nie zapycha porow, serio ja tez chodze na kwasy >:) na jakie ty chodzisz? ja na kwasy migdalowe typu mendel combi znasz? dobre sa? polecam ten excipial a inglot ok ale i tak sie po nim swiecisz :/