Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka1990

gra wstepna

Polecane posty

Gość marlenka1990

Mam taki problem, ze nie mialam jeszczeokazji stymulowac mojemu chlopakowi penisa. Na filmach widzialam jak kobieta po rozebraniu faceta bieze jego wiszacego penisa i pieszczac doprowadza go do sztywnienia. To jest ogromnie podniecajace. Tymczasem moj chlopak ma od razu stojacego. Jakie wy macie dziewczyny doswiadczenia? Moze to tak na poczatku, a potem bedzie mniej napalony? Jak dlugo trwa takie stymulowanie u waszych partnerow?

marlenka, dobrze kombinujesz. Później pewnie będziesz czekać dłużej na usztywnienie ale to nie będzie dobry objaw. Jak chcesz Tego doświadczyć już teraz to spróbuj się np. zapuścić niemiłosiernie. Nie myj się, nie czesz, chodź w starych ciuchach i zachowuj się przez jakiś czas tak jak Twój chłopak nie lubi. Powinno pomóc. Inny sposób to drugi raz krótko po pierwszym.

Gość marlenka1990
nie pisz glupot, bo dla mnie sprawa jest wazna.

Gość semp_milosci
Jak po pierwszym orgazmie mu opadnie to do buziuni i stanie na pewno :)

Gość asssiulka89
najlepiej doprowadz go do wytrysku, odczakaj a potem zacznij stymulowac napewno juz miekkiego.

Gość ale jajaaaaaa
ja do czterdziestego roku zycia mialem jak twoj chlopak. Nie potrzebna byla zacheta ;)

Gość marlenka1990
a ssac tak odrazu miekkiego, czy jak troche stwardnieje? Przeciez glowka nie stojacego penisa jest bardzo wrazliwa!

Gość gfdgfd
moze sie nie rozbieraj .JAk cie podnieca nie stojący.JAk sie rozbierzesz to mu stanie bo faceci to wzrokowcy.

Gość gfdgfd
rozebrac sie mozesz po usztywnieniu.Podnieca cie jak rosnie w ustach?CZy sam widok jak rosnie?

Gość posiadacz fajnego penisa 23
a kto mówił że główka miękkiego penisa jest wrażliwa? jest właśnie mniej wrażliwa niż twardego. Jakieś herezje opowiadaszs :/

Gość gfdgfd
a skad ona ma wiedziec.Nie ma penisa.

Gość sylwekot
a mnie jak zwisa to mam wrazliwa na dotyk zoledz, ale tak niemilo. Jak stanie wowczas stymulacja jest przyjemna.

Gość zboczona starucha
Czy ja dobrze zrozumiałam, że jak staje w przedbiegach to źle? Hm... chciałabym mieć takie problemy. Zaczekaj 30 lat to będzie tak jak w filmach - stymulacja wiszącego. Ale nie narzekam, w ciągu kilku sekund potrafię postawić mężowi na baczność, a przy lodziku to w ułamku sekundy ;)

Gość gfdgfd
wystarczy ze sie nie rozbierze i nie bedzie mu stal.PRZynajmniej nie zawsze.

marlenka, to Ty piszesz głupoty. Już sam fakt, że nie podoba Ci się wczesna erekcja chłopaka jest niepoważny. Twój \"problem\" mnie tylko rozweselił. Za jakiś czas będziesz prosić o pomoc bo mu nie staje. To będzie dużo gorsze. Mimo to, moje porady nie były bez sensu. Późniejsze wpisy mniej więcej dotyczyły tego samego: nie podniecaj go od początku oraz druga stymulacja niedługo po wytrysku. A tak w ogóle to lekcje już odrobiłaś?

Gość jagodazlasu
mojemu też stoi jak leżymy jeszcze w ubraniach. Wyciąga go ze spodni i bardzo mi się to podoba, że odrazu jest gotowy do zabawy.

Gość Basia s
Jagoda ty jednak fajna jesteś

Gość Basia s
Jagoda ty jednak fajna jesteś