Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

ma ktoś linka do występu Losza Vera w Sopocie?

Polecane posty

Cześć, kurcze...nie udało mi się obejrzeć Top Trendy z występem Losza Vera ....a słyszałam, że był świetny.... ma ktoś może linka do tego występu? Chciałabym ocejrzeć. Pozdrawiam, kobita......

podnoszę.... bo mi zależy :D na ten typ facecika mój T. by powiedział \"nic, ino prasnąć w pysk\" ... czyli normalne podejście zarobionego faceta do eleganckiego, przystojnego, zadbanego mężczyzny :D pomoże mi ktoś? zależy mi coby to obejrzeć ....szukałam, szukałam....ale się nie doszukałam :O pozdrawiam, kobita...... :D

Gość on wyglada
jak Bosak

oglądałam powtórke tegoz koncertu nie wiem kto Ci takie rzeczy naopowiadał, ale koleś był tragiczny:| fałszował, i w ogóle ledwie Go było słychać, wystep bez charakteru, podobnie jak sam chłopak mam andzieje, że juz nigdy nie będe musiała słuchac czegos podobnego tyle talentów sie marnuje:|

zapewniam, że to co napisałam nie jest w ogóle ciekawe szukaj szukaj:]a jak znajdziesz to koniecznie napisz jakie miałas wrażenie:] nie przemawia bowiem przeze mnie złośliwość, bo kolesia w ogóle nie znam:|ale naprawde fatalnie wypadł, głos mu sie załamywał, po prostu nie dał rady