Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDIOLAURA

ŚLUBNE ZDOBIENIE PAZNOKCI ZAPRASZAM - ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość STUDIOLAURA

PROFESJONALNE PRZEDŁUŻANIE I ZDOBNICTWO PAZNOKCI A K R Y L Ż E L U V AKRYL FRENCH MANICURE COLOUR NAIL ART. MODELOWANIE PAZNOKCI OBGRYZIONYCH PAZNOKCIE BIOLOGICZNE SZKLANE I NATURALNE FANTAZYJNE ZDOBIENIA NA KAŻDĄ OKAZJE OZDOBY (HOLOGRAMY,MASA PERŁOWA, SUSZONE KWIATY, GLITTER, CYRKONIE, TKANINA) 3D STUDIO STYLIZACJI " LAURA " ŁÓDŹ UL. PADEREWSKIEGO 47 www.studiolaura.blog.onet.pl tel. 0 514 136 926

Gość STUDIOLAURA
ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA Z USŁUG NASZEGO SALONU, DLA OSÓB Z KAFETERIA.PL-KORZYSTNE RABATY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy reklamowanie sie na kafe
jest legalne?

Gość MIMIEDI
DAJ SPOKÓJ, WYSTARCZY ŻE SIĘ ROZEJRZYSZ TO ZOBACZYSZ ILE OSÓB REKLAMUJE SWOJE USŁUGI. TO JEST DOBRE DLA OBU STRON

Gość sussannah
szczerze mówiąc wsyztskie te paznokcie na tej stronce, która podalas, SA OKROPNE!!! Okropne:/

Gość nostalgia123
czegoś tu nie rozumiem, skoro ci się coś nie podoba to po co to oglądasz. Nikt cie nie zmusza

ale tandetne i odrażające pazury, fuu, na bazar z czymś takim a nie do slubu.mam nadzieje ze kobiety w końcu zobacza co to za wiocha i przestaną robić sobie na paznokciach takie plastikowe szpony. czy żelowe -jakby to zwał. wstrętne to:O:O:O

Cos okropnego. Ja chce sobie na slub zrobic paznokcie (pierwszy raz w zyciu) ale krociutkie i tylko french. I i tak sie obawiam zeby to kurewsko nie wygladalo. Takie szpony to dla mnie tandeciarstwo straszne.I obrzydzenie mnie bierze jak pomysle ze mialabym takiej osobie podac reke bo oczami wyobrazni widze co sie dzieje pod takim paznokciem. Blee

Bardzo ładnie i starannie robią paznokcie dziewczyny na Narutowicza 8/10 w Łodzi. Bardzo miła atmosfera, nie wygurowane ceny naprawde polecam