Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nena101

opti biust - tv makrket - nie kupujcie - szkoda kasy

Polecane posty

Gość nena101

Zastanawiasz sie czy kupić preparat OPTI BIUST który tak ładnie reklamują w telewizji - pomogę Ci podjąć decyzję! NIE WARTO!!! Szkoda pieniędzy - wydałam 550 zł na coś co nie działa! Kiedy domagałam sie zwrotu pieniędzy pracownicy tej chorej firmy potraktowali mnie jak dziecko! Jeśli masz jakieś pytania - pisz - chętnie opowiem o tym nie wartym złamanego grosza produkcie!!!

Gość k.k.k.k.k.
dobrze wiedzieć.... jak któras ma cycki trochę nie takie...dzieki za radę dobra kobieto

Gość ecinka-e
nena przykre ale wykazalas sie wielka glupota:( jak mmozna w bajki wierzyc :P

a na co to jest? nie slyszalam o tym :( opowiedz swoja historie, co ci nagadali jak zglaszalac reklmacje? nena...

Gość nena101
to katastrofa - na opakowaniu pisze że pierwsze efekty widać po miesiącu - gdy chciałam zgłosić reklamację powiedzieli mi że reklamację można zgłaszac do 10 dni - przeciez to chore! Nie ma w tej firmie nikogo z kim można by załatwić sprawę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Dziewczyny nie dajcie sie oszukac tak jak ja! Uwierzyłam że to będzie działało - Pani przyjmująca zamówienie zapeniała mnie że to działa! Guzik prawda.

rozumiem ale na co to jest? powieksza biust? to jakas masc czy co? bo serio nie znam tego produktu. szkoda ze wydalas tyle kasy w bloto...wspolczuje

Gość nena101
to preparat (kapsułki i krem) na większy biust! Pamiętajcie dziewczyny - nie wierzcie reklamom telewizyjnym. To wszystko tylko tak ładnei u nich wygląda! W rzeczywistości to nic nie warte!

Gość ecipeci-k
matko co za dziecinka z Ciebie ,jak chesz zeby Ci cycki urosly to przytyj albo pobirz tabl.antykonc.efekt murowany!

Gość nena101
do ecipeci-k jak mam brać tabletki skoro staram sie o dziecko - taka mądra jesteś?

Gość bless
to co sie martwisz jak zajdziesz to same Ci urosna - szczyt glupoty kupowac w tv markecie cokolwiek

Gość ecipeci-k
eeeeeeee szkoda jezyka na takie dyskusje ,jakas ciemna masa z ciebie:P

Gość nena101
fajny sposób sobie znalazłać na to aby Ci urósł biust - ale nie pomyślałaś o tym jakie mogą być tego konsekwencje w przyszłosci?

Gość ecipeci-k
ale o co ci chodzi nene? :P

Gość nena101
skoro bierzesz tabletki anty - to z pewnoscią wiesz o co mi chodzi!!!!

Gość nena101
ale nie o to mi chodziło w tym forum - chciałam ustrzec innych przed popełnieniem tego błędu co ja! Wiem że byłam naiwna że uwirzyłam - ale to nie powód żeby mi wytykać tą gafę!

Gość ecipeci-k
echhhhh to jest powod aby sie z lekka ponabijac :P

Gość nena101
do nabijania się proponuję inny temat! Tu chciałam oświecić dziewczyny, które nosiły się z zamierem zakupienia opti biust - bo tak ładnie w reklamie mówią - jak składałam zamówienie to konsultantka zapewniała, ze na 100% działa ten preparat! I co? Kasa wyrzucona w błoto - DZIEWCZYNY nie wierzcie reklamom!!!!

Gość dooooooodka
he a moim zdaniem nic z tv marketu sie nie kupuje o. dla mnie wszystko to za przeproszeniem szmelc:)

Gość nena101
teraz to już tez to wiem - i NIGDY nie dam się więcej nabrać!

Gość marita12345
Szczeze powiem ze ja tez kupilam opti biust i nie zaluje bo moj biust naprawde sie poprawil. Kilka miesiecy temu urodzilam dziecko wiec moje piersi pozniej starcily jedrnosc i ksztalt. Konsultantka powiedziala mi ze efekty zazwyczaj uzyskuje sie po 3 miesiacach stosowania bez przerwy ja juz 2.5 miesiaca stosuje i widze efekty. Moje piersi staly sie jedrniejsze i pelniejsze nawet moj maz to zauwazyl.A zadnej antykoncepcji nie uzywam.

Gość karin555
Ja też kupiłam opti biust ale koszt jednego z przesyłką wyszedł mi16zł!nie chce powiększać biustu tylko ujędrnić po urodzeniu dziecka!tylko zastanawiam się czy te kapsułki nie szkodzą!w cud efekt nie wierze ale chociaż trochę jak mi się skóra na piersiach poprawi za16zł to już coś!prawie wszystkie produkty w tv markecie nie działają tak jak reklamują i jest o dużo za drogi!

Gość karin555
Ja też kupiłam opti biust ale koszt jednego z przesyłką wyszedł mi16zł!nie chce powiększać biustu tylko ujędrnić po urodzeniu dziecka!tylko zastanawiam się czy te kapsułki nie szkodzą!w cud efekt nie wierze ale chociaż trochę jak mi się skóra na piersiach poprawi za16zł to już coś!prawie wszystkie produkty w tv markecie nie działają tak jak reklamują i jest o dużo za drogi!