Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim aaaaa

Okropny początek dnia...

Polecane posty

Gość anonim aaaaa

Dziś moja własna matka powiedziała mi ,że byczyłam sie 3 miesiące..przez całe wakcje nic nie robiłam,ze ''poszło'' na mnie mnóstwo pieniedzy.Powiedziała,że przenigdy nie bedzie mnie utrzymywac do 30-stki(a mam 23 lata i jestem samotna i studiuje),że nigdy nie znajde sobie faceta...jestem zdołowana.Miałam wyjechac do Anglii ale zdrowie mi nei pozwalało. Strasznie sie czuje,chce mi sie wyć:(:( Prosze napiszcie co o tym myślicie...dodajcie słowo otuchy.... Dziękuje z góry...

Gość vxer
olej matke i zrob mi loda.hie hie

przykre to jest ja właśnie też siedziałam całe 3 miesiące i to samo powiedział mój ojciec że jestm darmozjadem :( na którego wydaje pieniądze miałam okazje wyjechać do anglii i nadal mam ale szkola mi została 3 lata studiow :/

Gość PUDELEK
Znajdź sobie jakaś pracę ,wazne abys w życiu miała te przysłowiowe swoje "6,50"złpoczujesz się bardziej niezależna.

a najsmutniejsze jest to że u nas w domu pieniędzy nie brakuje :/ ale jest taka zasada koncze 18 lat i musze sobie radzic jakos bo dla moich rodzicow gdy skończyli 17 lat to już z domu wyszli i pracowali :(