Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZEKOLADA22

CZY KTORAS Z DZIEWCZYN TEZ TAK MIALA?PROSZE O POMOC

Polecane posty

pRAWIE ZAWSZE SPOZNIA MI SIE OKRES:(TERAZ SPOZNIL SIE 2 TYGODNIE.od JAKIEGOS CZASU ZACZELY MI WYCHODZIC NA TWARZY JAKIES ROPNE PODSKORNE PRYSZCZE A 2 DNI PRZED OKRESEM LADNIE SIE GOJA I W CZASIE OKRESU MAM LADNA BUZKE .PZECIEZ WIEKSZOSC DZIEWCZYN MA WLASNIE NA ODWROT ZE TO WLASNIE W CZASIE OKRESU MA SYFKI:/CZY TO SA SPRAWY HORMONALNE.TEZ TAK MIALYSCIE JAKIE TABLETKI WAM POMOGLY PROSZE O RADE????BO BEDE SZLA DO GINA I BOJE SIE ZE ZLE DOBIERZE MI TABLETKI

ja mam podobnie. Wypryszcza mnie przed okresem, a jak okres przyjdzie wszystko sie goi ;)

HEHE ALE ZLE PRZECZYTALAS :)JA MAM WALSNIE NA ODWROT W CIAGU CYKLU WYCHODZA MI CZASAMI JAKIES PRYSZCZE SAME PODSKORNE:(A TAK 2-3 DNI PRZED OKRESEM WSZYSTKO SIE LADNIE I SZYBKO GOI I W CIAGU OKRESU MAM LADNA BUZKE.

Dobrze kurna przeczytalam- piszesz ze w czasie okresu masz ladna buzke ;) Mi tez znika jak mam okres. Nie przejmuj sie.

Nie biore. Kiedys jak bralam mialam lepsza buzie, teraz jakos strasznie mi sie nie pogorszylo- myslalam ze gorzej bedzie.

NO TROSZKE SIE JEDNAK PRZEJMUJE .BO JAK MOWILAM LEKARZOWI ZE SPOZNIA MI SIE OKRES ZAWSZE TO POWIEDZIAL ZE POWINNAM BRAC TABLETKI ZEBY UNORMOWAC HORMONY.ALE JA NIECHCIALAM TERAZ JEDNAK SIE ZDECYDUJE .WIEM ZE MAM ZLA GOSPODARKE HORMONALNA MAM ZLE NASTROJE CZASAMI BARDZO DENERWUJE SIE Z BYLE POWODU NA DODATEK TE PRYSZCZE I OSTATNIO NA BRODZIE .pORAZKA:(

A JAKIE BRALAS TABLETKI ?I CZY CERA ZNACZNIE CI SIE POPARWILA PO NICH??I CZY ODRAZU PO ODSTAWIENIU POGORSZYL CI SIE JEJ STAN??

Bralam Cilest, dosc dlugo z przerwami. Zanim zaczelam brac nie mialam zlej buzi, ale przy tabletkach polepszyla mi sie i mniej wyskakiwalo. Jak odstawilam tez nie mialam zbytnio problemu, ale jednak wyskakuje mi rano cos czego nie mialam wieczorem, nie mialam wielkiego wysypu, ale troche mi sie przetluszcza cera. Ale uregulowal mi sie okres, mimo iz nie biore tabletek mam od 3 miesiecy zawsze w tym samym dniu ;)