Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakażona

ZAKAŻENIE dróg moczowych - groźne?

Polecane posty

Gość zakażona

Miałam wyniki adań moczu i lekarz stweirdził ze mam zakażenie dróg moczowych. Czy to jest groźne?

Gość za_zula
jasne że groźne... jak nie wyleczysz tego porządnie to może przejść w stan chroniczny... albo zaatakować nerki... no a to pieczenie i szczypanie przy siusianiu nie przeszkadza ci??

Gość zakażona
no właśnie nie mam czegoś takiego. Nic mnie nie piecze, swędzi. A wynik badań wyszedł ze mam zakażenie...

ja tez tak mialam. bierz furagin 2xpo 2 tabletki razem z wit c jedna, i ginial 1 tab na noc. to tabletki w 100% ziolowe i wychodza w calosci z moczem. polecam mi po 2 tyg wyniki bardzo sie poprawily :) zalecenie to bylo od prywatnego lekarza z wa-wy :)

Gość zakażona
Jonia a czy to prawda ze przez to mozna mieć później problemy z ciążą?

Gość zakażona
Miał ktoś może jeszcze>?

Gość jak to z ciążą
Jeśli chodzi ci o samo zajście w ciążę, to nie ma żadnego znaczenia. Natomiast w czasie ciąży są bardzo mocno obciążone nerki, więc muszą byc zdrowe. A od zakażenia dróg moczowych i nie leczenia ich możesz mieć chore nerki. To takie powiązanie z ciążą ewentualne

Gość zakażona
acha. dziękuję. A jest możliwość, że to będzie niewyleczalne?

Gość no wiesz moze ty juz
tak jak nabawisz sie od tego problemow z nerkami to beda przepuszczac bialko do moczu, a z czasem to moze stac sie nieuleczalne, czyli czeste wizyty w szpitalu. Naginaj jutro do lekarza po leki!!!!!!!!!

Gość ojj kochana
wiekszosc kobiet ma notorycznie zapalenie drog moczowych poniewaz nasza cewka jest baardzo krotka :) ehh dla wiekszosci jest to cholernie ucazlie, mysle ze jednak nie jest to grozne..ale trzeba leczyc :)