Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochammm

DĘBICA-Czy jest ktoś na forum???

Polecane posty

Witam. Czy są może na forum jakieś mieszkanki tego miasta? Niedawno się tu przeprowadziłam i jak to bywa w nowym miejscu ciężko sie przystosować:P Co robicie tu w wolnym czasie?

Gość Gdzie mniej więcej
lezy Dębica? Bo poza produkcja opon to nieiwle wiem o tym mieście

hehehe:) ja też kiedyś nie miałam pojęcia gdzie to jest:P Dębica jest między Tarnowem a Rzeszowem:)

Gość Czyli Gdzie
Niestety moze jestem ignorantem ale nie wiem gdzie leży Tarnów Rzeszów to chyba na południowym wschodzie Polski

Gość Dębiczanka
Cześć ja mieszkam w Dębicy:) a czas wolny spędzam w pino na bilardzie:) można wybrać się też do Qatro na pyszną sałatke lub coś bardziej kalorycznego:) polecam kebaba:)

kurcze ja pochodzę z wiekszego miasta i ciężko mi się przestawić;/ jeszcze mieszkam tu na obrzeżach miasta;/

Gość To gdzie ta Dębica
Na ślasku , czy w górach

Minakszi byłam tam kiedyś na festynie na lotnisku:) a w tym roku już był, czy dopiero będzie? pewnie już był;/

Był już festyn :D na Dni Mielca, grał Hey i Maanam a w ostatnią sobotę chyba IRA. Niestety, to lato mam wyjęte z życiorysu - każdy weekend w pracy, zero rozrywki i wakacji :(

Gość Dębiczanka
napewno ciężko Ci się przstawić bo w sumie w Dębicy niema co robic:( no ale to moje miasto i je lubię,zawsze też można wybrać się na basen jest na iglopolu lub lodowisko lub połazic po knajpach i wypić piwko:)

Minakszi słyszałam, że macie dobrą pizzerię, Trzynastka chyba się nazywa:) Jest ona jeszcze wogóle???

Dębiczanka a jakiś dobry fryzjer, solarium co polecasz???:) w sobotę idę na weselę i nie mam pojęcia gdzie iść do fryzjera

Gość Dębiczanka
polecam salon Fabryka Urody znajduje sie koło kibelków miejskich w takim dużym budynku tam jest tez solka tylko trzeba się wcześniej zapisać:) jak chcesz to dam Ci tel.

Trzynastka jeszcze jest ale szczerze mówiąc nie chodzę tam. Dobra pizza jest we Fratelli. Poza tym - tak jak w Dębicy - trzeba umieć sobie organizować czas.

Gość Dębiczanka
Fabryka Urody Ul. Kolejowa 30 A / 1-sze piętro / tel.014 682 55 11 dobry fryzjer jeszcze to Nowy Styl tel. 014 70 4412 on jet koło drogi głównej jak idzesz na pkp koło parkingu.

Gość Dębiczanka
A tak pozatym to wybiesz się na bilard tylko do nowego pino ja tam ciągle przesiaduje bo mój luby kocha strasznie kulki hihihi:)

dziękuje Dębiczanka:D:D:D może się tam kiedyś wybiorę:) ja narazie na solarium chodziłam do Venus

dziękuje Dębiczanka:D:D:D może się tam kiedyś wybiorę:) ja narazie na solarium chodziłam do Venus

Gość Dębiczanka
w Fabryce urody jest dobre solarium , czesto wymieniają tam lampy i dobrze opala tak że polecam pozdro :)

Gość Ja też jestem z Dębicy
Witam 🌼 ja też jestem z Dębicy i często zagladam tu na forum , ale chyab wiekiem nie pasuję do Was , jestem po 40 -tce. Więc nie podpowiem co ciekawego mozna w Dębicy robic , bo nawet kimno jest nieciekawe , ale żyje się tu spokojnie , zaklikatyzujesz sie szybko , życze powodzenia , papapa

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez z Dębicy:)

Gość debica gora
hej=do autorki Ty pisalas kiedys na innym topiku ze przeprowadzasz sie tutaj do meza?jakies 2-3 m-ce temu byl taki temat:)i cos tam sie udzielalam krotko