Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Przekliniak

Dowód na projektowość oranżadki !!!

Polecane posty

Cytaty z dwóch różnych tematów gdzie wypowiadała się nasza gwiazda, zwróćcie uwagę na czas wypowiedzi: Temat: Głupie podpowiedzi przygłupich na forum... 10:07 oranżadka włatcy móch? chyba władcy much, ortografia kuleje co to za film...dla dzieci? 11:33 też mama oranżadko to jedna z najgłupszych bajek i z pewnością nie dla dzieci. Wypożycz mu franklina, bob budowniczy albo inne które mają znaczek STOP przemocy. Ja mojemu pozwalam oglądać mini mini a całkowicie zabroniłam cartoon network bo później rzucał takimi tekstami... a na dodatek w nocy koszmary. Pozdrawiam 11:35 oranżadka dziekuję Ci -------- Temat: Kto ogląda wlatcy moch?? 11:46 oranżadka po ile lat macie że filmy dla dzieci oglądacie...? i o muchach? ************ O czym to świadczy ? Są dwie opcje: 1. Jest projektem i się walnęła 2. Jej IQ = prawdziwemu IQ Dody

Gość o matko....
zalozyla nowy topik o tym kto jakim kolorem dlugopisu lubi pisac:-o

Gość jajajajajajajajaTO JA
raczej K, baby tez sa glupie

Miś Przekliniak hmm a moze jednak ona jest taka glupia;) i to nie zadna prowo

Gość jajajajajajajajaTO JA
no w sumie to co z tego moze nie oglada tv i nie zna najglupszej bajki dla doroslych :o

można też zauważyć znaczną poprawę u oranżadki mianowicie w tytule ostatniego topiku nie użyła zdrobnień

oranżadka przecież też mama o 11:33 ci napisała: \"oranżadko to jedna z najgłupszych bajek i z pewnością nie dla dzieci. Wypożycz mu franklina, bob budowniczy albo inne które mają znaczek STOP przemocy. Ja mojemu pozwalam oglądać mini mini a całkowicie zabroniłam cartoon network bo później rzucał takimi tekstami... a na dodatek w nocy koszmary. Pozdrawiam\" Gorąco się zrobiło, widmo dekonspiracji się pojawiło nagle co ? Może lepiej pomyśleć dłużej i ilość postów i zakładanych tematów zamienić w jakość ?

Gość 59 latek
Oranżadka mam nadzieję że jak dojdzie już do całkowitej dekonspiracji to napiszesz pod profilem oranżadki kogo projektem byłaś.

Gość 59 latek
Oranżadka mam nadzieję że jak dojdzie już do całkowitej dekonspiracji to napiszesz pod profilem oranżadki kogo projektem byłaś.

Gość 59 latek

Gość Sprawa się rypie
Oooo, widzę, że dekonspiracja postępuje...