Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

moze tez ktos tak mial

Polecane posty

pisalam juz o tym wczoraj ale malo osob sie odezwalo licze ze moze teraz ktos jeszce to przeczyta i dorzadzi.wczoraj zrobila bhcg i wynik wyszedl 146.20 z czego wynika ze jestem w 4 tyg ciazy. na wieczor zrobilam wiec zwykly tesz na mocz ktory pokazal wynik negatywny. a co najdziwniejsze 2 tyg temu gdy robilam bhcg wynik tez byl negatywny bo wynosil 1,39 przy normie 0-8. wiec jestem w ciazy czy nie? jak to inerpretowac.

dodam ze wczoraj byl 16 dzien cyklu a okresy mam miedzy 28 a 36 dniem. zazwyczaj jednak 33 dzien

Gość hola holaaaaaaaaaaa
Zrób jeszcze raz Beta HCG. Jeśli urosło znacząco, to by oznaczało ciążę.

tylko dziwi mnie dlaczego 2 tyg pokazalo ze nie jestem szczegolnie ze bhcg jest tak czule ze pokazuje juz 6 dniowa ciaze prawda?

Gość megi2552
Czasem poziom hcg jest tak niski, ze zwylky test ciazowy nie pokaze czy jestes w ciazy. Najlepiej zrobic to hcg z krwi co sie powtarza na drugi dzien i jak wzrosnie to znaczy, ze ktos mieszka u Ciebie. A masz jakies objawy ciazowe?

taz wiesz u mnie bylaby to juz druga ciaza. ja nie maialm w pierwszej wymiotow itp ale mialam wyterzony wech. ostatnio zaczely denerwowac mnie perfumy i boli mnie non stop glowa poza tym nic. tylko wiesz ta intuicja.....podpowiedzial miz eby zrobic test

Gość megi2552
No to spokojnie!! Dbaj o siebie i poczekaj. Ja to od razu pojechac zrobic usg. We wczesnych tygodniach jeszcze nie widac Babelka ale widac czy macica przygotowuje sie do ciazy.

mnie tylko wkurza ta niezgodniosc szczegolnie ze robilam test na mocz ktorego nie ma w aptekach. dostalam go od pani z laboratorium ktora dala mi go gratis i powiedziala ze jest prawie tak czuly jak bhcg wiec skoro bhcg wykrylo 4 tydz ciazy a ten nawet cienkiej krechy nie pokazal? dziwne. powiedzcie mi wiec kiedy moze tez byc podwyzszone bhcg..przy jakich schorzeniach bo lekow zadnych nie biore

Gość megi2552
Jak masz problemy z hormonami. Mowie Ci idz do lekarza albo pojedz do jakiegos szpitala na ostry dyzur nasciemniaj, ze cos Cie boli itd. i niech sie Toba zajma fachowo.

hehe dobre dobre. nie do szpitala chyba nie bede jechhala bo ma pol roczne malenstwo w domciu. zreszta w moim miescie to jest taki partacki szpital ze szok. ja rodzilam w miescie wojewodzkim w klinice wiec tam raczej nie pojade. nic bede czekac cierpliwie. za tydz postanowilam jeszce raz zrobic bhcg.jesli wzrosnie to juz bede wiedziala co i jak jesli zmaleje to znaczyloby ze tak zareagowala na owulacje no a jesli bedzie sie utrzymywal to i tak do ginka zeby to sprawdzil. no bo co innego...

Gość megi2552
Pewnie, ze tak rob jak uwarzasz.