Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katineczka

Zazdrość w pracy.

Polecane posty

Gość Katineczka

Od kilku dni pracuję w nowej pracy. Bardzo mi się tam podoba choc pracuję na najniższym staniowisku a nad mną jest jakaś osbo która wydaje mi polecenia. To właśnie osoba o której piszę bo zdarza mi się to pierwszy raz w życiu.. Jest naszym szefem i pod soba ma kilkunastosobową grupkę, Niektórzy go lubia, inni nie. Nic mnie z nim nie łączy i nie będzie ale zźera mnie zazdrość. Mam chłopaka. Szef ( młody, wysoki, przystojny ahhhhhh) poznał dwie bliźnizczki które tez tam pracuja i ustawił je tak że jedna jest na jednej stronie magazynu a druga na drugiej i lata do nich co chwila od jednej do drugiej i się z nimi smieje, rozmawia, dotyka. Z innymi nie jest tak blisko. Widać że albo je podrywa albo jest z nimi bardzo żźyty. Mnie to okrponie denerwuje. Zźera mnie zazdrośc. Czy to normalne. Na mnie nie zwraca uwagi a tamte go kokietują ;( Dziwne uczucie. Czyźbym się zakochała?

w ciągu najbliższych 3 miesięcy puścisz sie z nim... jestes po prostu jedną z babek podniecających sie facetami, ktorzy Cie olewaja...

Gość Katineczka
Nie uważam tak bo nie jestem z tych które lecą do łóżka z pierwszym lepszym którego poznają

ależ oczywiscie - żadna kobieta nie jest z tych :P dlatego właśnie dałem Ci 3 miesiące :P

Gość fioletowa28
no cóż, Twoja wersja"komiczne " jest wielce prawdopodobna, ale myślę, że moze to być też początkowe zauroczenie przystojnym facetem na wysokim stanowisku, bo takiego może jeszcze nie spotkała. Jak ogarnie się i po paru tygodniach zobaczy że to zwykła szumowina odpuści.

Gość fioletowa28
chociaż w sumie już to powinnaś dostrzec Katineczko ;)