Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona987

CO JA MAM ROBIĆ????

Polecane posty

Gość Znudzona987

Zostało mi 5 tygodni do porodu - nie pracuje, jestem na urlopie. Co ja mam robić??????? Tak potwornie nic mi sie nie chce - nudzi mi się - tak bym już chciała urodzić...to znaczy nie przedwcześnie - tylko bym chciała, żeby termin był już jutro. Kochane , co wy robicie w domach - dodam, że wszelka aktywność fizyczna odpada - lekarz zabronił mi wysiłku. podajcie jakieś propozycje, bo zwariuje. Tylko proszę o nie zamieszczanie złośliwych komentarzy.

Poczytaj :D lekturke :) np: jezyk niemowlaka :) Ja np robilam albumiek wlasnorecznie dla mojej corci :)Jestem z zawodu plastykiem tak wiec lubie to robic,ale moze ty bys cos w tym kierunku porobila :D Poucz sie jezyka zawsze sie przydaje :)Pogotuj ja zawsze lubilam robic codzien cos innego :) No a tak poza tym to czesto cos w internecie robilam :)

Gość Znudzona987
bardzo dziekuję za radę, ale języka mam dość - uczę go w szkole:) Z prac plastycznych jestem po prostu fatalna, no ale może faktycznie znajdę coś do czytania. Są jeszcze jakieś propozycje??

Aguska a jak robiłaś ten albumik?? Jestem ciekawa, bo lubię robić takie rzeczy, a też siedzę w domku... A poza tym to czasem cosik posprzątam (lekko), ugotuję coś dobrego...czasem książkę poczytam, posiedzę na necie, albo zwyczajnie odpocznę przed TV...chodzę na spacerki z pieskiem 3 razy dziennie...urządzam pokoik dla Małej (np. zrobię jej takie wiszące gwiazdki świecące w ciemności, które kupiłam w sklepie za 4 zł)...staram się wciążczymś zajmować, bo inaczej się nudzi faktycznie:)

ale wam fajnie ze juz koncówka. ja też lezę, ale u mnie dopiero 8 tydz się zaczyna a juz mam dosyć łóżka. na szczescie rekami moge ruszać, więc wyszywam sobie obrazki, robię jakieś durne serwetki, trochę rysuję, no i dużo siedzę w necie. zawsze uwielbiałam czytać, a teraz jak na złość mi sie nie chce :(