Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w świecie

przyjaciel czy nie ??

Polecane posty

Gość zagubiona w świecie

chodzi o to, że mam przyjaciela od ok roku, na pczątku było super, gadalismy ze sobą codziennie, jak nie przez neta to u mnie w domku. Ona nadal do mnie przychodzi spotykamy się, lubię z nim rozmawiać, pisac smsy...i jest problem....zakochałam się w nim, ciągle o nim myślę, marzę... nie wiem co on do mnie czuje jesli w ogóle coś, mówi o mnie przyjaciółka, jak jesteśmy sami lubi mnie dotykać, przytulać, ostatnio nawet zaszło to trochę dalej, zacząl mi wkładać palec w ....dalej chyba nie muszę pisać, nie chciałabym go stracić, nidgy o tym nie rozmawiamy, mam to przerwać ? co radzicie?

to zalezy czy czujesz, ze i z jego strony to cos wiecej, a nie tylko takie \'przyjacielskie macanki\', generalnie powinnas z nim o tym porozmawiac

Gość zagubiona w świecie
tak sobie myślę, że bez powodu by tego nie robił, może on nie chce o tym rozmawiać, ja mam 24 lata a on 20

no to bym nie ryzykowala, najpewniej chce sie poprostu zabawic

\"ostatnio nawet zaszło to trochę dalej, zacząl mi wkładać palec w ...\" to mają być przyjecielskie macanki??? :D Dla mnie to sytuacja jest ewidentna - może i chce być Twoim przyjacielem, ale łóżkowym. Zapewniem Cię, że przypadkiem mu tam ten palec nie wpadł ... Przyjaźń to przyjaźń, a jak się łóżko zaczyna, to już nie jest przyjaźń, tylko albo jakiś tam wygodny układ, albo związek ... I u Ciebie lada chwila się okaże, bo jak już paluchy ładuje, to znaczy, że przytulanki, cieplutkie rozmowy i herbatka z sokiem malinowym w Twoim towarzystwie mu już nie wystarczają ...

wiek to jeszcze ni ejest problem.. jeśli Wam on nie przeszkadza.. musisz wybadac co on czuje.. jedno jest pewne.., ze jesli on czuje przyjaźń tylko.. to ta przyjaźń może się zakończyć..

nie czytałam do końca..:P tak to jest jasne.. że to nie jest zwykła przyjaźń bo przyjaciel nie robi takich rzeczy.. tylko jest cos więcej aniżeli sama przyjaźń.. a więc do dzieła pogadaj z nim o tym..