Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki krem

jaki krem z filtrem

Polecane posty

Gość jaki krem

Cześć dziewczyny, niedługo wybieram się w podróż poślubną, lecę do kraju, gdzie będzie bardzo goraco i duże natężenie słońca. Niestety mam uczulenie na słońce i zawsze po opalaniu wyskakuja mi małe krosteczki na twarzy, dekolcie i plecach. Wygląda to naprawdę okropnie. Jaki krem z wyskokim filtrem polecacie? Nadmieniam, że musi to byc filtr powyżej 30, a i taki też nie bardzo sobie radzi. Nie ukrywam, że nie wydam za niego 100 parę zł. Ma ktoś podobnie z tą alergią?

Gość jaki krem
haloo dziewczyny naprawdę nie znacie nic co by pomogło??

Gość jaki krem
ie wierzę, że nikt nie może mi poradzić!!

Gość jaki krem
:(

Gość jaki krem
:( :(

szczerze to nie wiem jaka firma bo nie mam uczulenia. ale skoro ty masz to chyba powinnaś używać blokerów (pow 50spf) i nie będzie problemu..

Ja po pilingach muszę używać blokera, też się długo zastanawiałam, którą 50-tkę wybrać i w końcu padło na SVR 100 ULTRA MAX SPF 50+. Słyszałam opinie, że nadaje buzi \"prosiaczkowaty\" odcień, ale jak dla mnie jest świetny, może gęstszy od Avene, ale przynajmniej ma ładniejszy zapach, a działanie na 5 z plusem.:) Ale jeśli masz uczulenie, to chyba najlepszy byłby jednak Avene do cery nadwrażliwej. Miłego wypoczynku. :)