Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivcia

Chce.......ale boje sie zdradzic meza

Polecane posty

Gość a dla mnie to ty
a skoro wypowiadacie sie na forum, dajecie innym możliwość osądu. Ja mam takie myslenie i już. Dla mnie jak ktokolwiek, facet czy baba wiedzie podwojne życie, nie akceptuje tego. Nie wynika to z jakiegoś fanatyzmu religijnego, tylko z tego, ze skoro masz świadomość to tyle różni cie od zwierzęcia. Może troche uprościlam, ale musze lecieć, mąż czeka Tak, ten mój nudny ślubny UKochany:)))

Gość a dla mnie to ty
I jeszcze jedno. A jak sie wyda, bedziesz sie zapierać rekami i nogami, czy choc na tyle odwagi, żeby powiedzieć: Tak , zrobilam to, bo tyle razy Cie prosilam żebys cos zmienil, że nie pasuje mi jak jest. Zastanow się. Ja stawiam na hipokryzje:P

Gość rozowa pantera 1980
Bo poza tym to nie mam nic przeciwko praniu gotowaniu robieniu mu kanapek do pracy itp. Po prostu oczekuje czegos wiecej niz buzi na dobranoc ... A rozwod bylby przekresleniem wszystkiego, spaleniem mostow ... Nie chce odchodzic od kogos , z kim spadzilam tyle lat i kogo naprawde kocham ... A nuda i rutyna mi nie przeszkadza, ja tylko potrzebuje czulosci ...

Gość kropaaaaa
moze po prostu wprowadz ozywienie w zwiazku, kup jakas seksowna bielizne zrob cos szalonego, zachowuj sie tak jakby twoj maz byl twoim kochankiem, zrob cos zakazanego ale z nim

można poorać się od środka

A rozwod bylby przekresleniem wszystkiego, spaleniem mostow ... Nie chce odchodzic od kogos , z kim spadzilam tyle lat i kogo naprawde kocham ... kobiety bite też nie odchodzą bo kochają....... słuchaj żaden zdrowy kochający chłop nie bzykałby swojej żony raz w miesiącu chcesz być z kimś kogo nie podniecasz- twój wybór albo rybki albo akwarium

Gość rozowa pantera 1980
WIesz, chyba mialabym odwage sie przyznac ... A poki co - jeszcze nic nie zrobilam i mam nadzieje, ze jest inne lepsze wyjscie z tej sytuacji ... Nie wiem tylko jak dlugo zajmie nam szukanie go ...

Gość rozowa pantera 1980
ike, to nie to, ze ja go nie podniecam, jego nic i nikt nie podnieca ... A zanim cokolwiek zrobie to umowila nas oboje na wizyte u specjalisty od 'tych' spraw ... Moze to cos zmieni ... Porownanie z bitymi kobietami troche nie na miejscu, bo tamci faceci na ogol nie widza problemu, moj maz widzi i rozmawia o tym, wiec moze jest dla nas ratunek ....

Gość blaaa
A ja uwazam, ze jesli nie jestes do konca szczesliwa i masz ochote cos przezyc, to masz prawo sprobowac. Tylko w taki sposob przekonasz sie czy bylo warto.

ike, to nie to, ze ja go nie podniecam, jego nic i nikt nie podnieca ... tak ci mówi??:D

Gość rozowa pantera 1980
Wiesz, wolalabym, zeby mowil, ze podnieca go duzy biust albo dlugie nogi, blond wlosy czy cokolwiek ... Poza praca muzyka gorami i dobrym jedzeniem niewiele mu potrzeba do szczescia .... I w tym problem ... Bo gdyby mial kogos na boku to wtedy ja bym nie miala problemy i decyzja o zdradzie lub rozwodzie bylaby duzo latwiejsza ...

Gość rozowa pantera 1980
To moze powiesz mi kiedy ma zdradzac skoro pracujemy w tej samej firmie, imprezujemy razem, wyjezdzamy razem ... Kumple na ogol przesiaduja u nas w domu, wiec on tez spacjalnie nie wychodzi. Nawet ostatnio proponowalam mu, zeby gdzies sam wyszedl z kolegami, moze do jakiegos klubu albo zeby pojechal na ryby ze swoim bratem. To nie dziala.