Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opozycjonista

W PiSie są chyba sami idioci.

Polecane posty

Gość opozycjonista

Sekretarz klubu PiS Arkadiusz Czartoryski zaapelował w Sejmie, by PO przeprosiła za poniedziałkową wypowiedź posłanki tej partii Julii Pitery w TVP3. Chodzi o wypowiedź Pitery, która jako "Gość Dnia" w TVP3, odniosła się do retoryki wyborczej. No świetnym mówcą był Hitler, pani redaktor. Świetnym mówcą. Porywał tłumy i stadiony wyły. Ja bym chciała, aby o tym pamiętać jednak. No Hitler jeszcze budował drogi i budownictwo socjalne, chciałam zwrócić uwagę. Natomiast myśmy zostali wyłącznie przy retoryce - ironizowała Pitera W ocenie Czartoryskiego, wypowiedź Pitery "nie ma innego kontekstu niż chwalenie (Adolfa) Hitlera". Poseł zaapelował, by szef PO Donald Tusk "nie umieszczał takich osób na swoich listach". (ap) źródło:wp.pl Nie wiem czy to czysty imbecylizm posła PiS czy kolejna zagrywka wyborcza. W każdym razie nienajlepiej to o nim świadczy.

ale to prawda, pociągnął za sobą ludzi jak w amoku i transie, obiecywał im tak samo jak pis obiecuje teraz nam...

Gość mam na to wyjebane czy
po co to 'chyba' w tytule :P

Gość opozycjonista
Oczywiście, że to prawda. To, że Hitler był świetnym mówcą nie ulega wątpliwości. Żeby nazwać to "chwaleniem Hitlera" trzeba być imbecylem lub posłem PiS.

No za mądre toto nie było. Nazwałbym to raczej nieudolnym chwytem w walce wyborczej. ;) A swoją drogą kogo miała na myśli Pitera mówiąc \"Natomiast myśmy zostali wyłącznie przy retoryce\" :D

Gość opozycjonista
Chyba nie zrozumiałeś wypowiedzi Pitery. Chodziło jej o to, że Hitler był genialnym mówcą oraz że budował drogi i budownictwo socjalne.I tym zjednał sobie społeczeństwo. A Kaczyński jedynie przemawia... Mnie to rozbawiło :D

Mnie też to rozbawiło. Pitera powiedziała \"myśmy\". ;) Może czegoś nie wiem ale ona jest chyba z PO. :o :P ;)

Gość opozycjonista
Chyba się odrobinkę czepiasz ;)

Gość opozycjonista
No tak, dla ciebie to niewygodne. A jak ci się podoba prof. Robert Bender startujący z listy PiSu? Ja już wolę Izabelę Małysz z PO :D

Gość opozycjonista
Przepraszam, oczywiście Ryszard Bender.

Gość opozycjonista
Dlaczego? Bo dałeś się poznać na forum jako fan PiS. A dla fani PiSu mają to do siebie, że krytyka ich partii jest dla nich niewygodna. A co sądzisz o Benderze?

{ Dlaczego? Bo dałeś się poznać na forum jako fan PiS. } Wypadałoby by stronnik (a co juz mówić fan) głosował na \"swoją\" partie. Ja natomiast wielokrotnie pisałem że nie chadzam na wybory. Nie wierzę w prawe i sprawiedliwe rządy jakiejkolwiek partii. Co najwyżej bronię (IMHO) mniejszego zła. Ryszard Bender.. w latach 1976-1980 był posłem na Sejm PRL VII kadencji, Więc z oczywistych względów mojego zaufania nigdy mieć nie będzie.