Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knows who

Co byście powiedziały o chlopaku ktory......

Polecane posty

Gość knows who

Zrywa z tobą przez smsa na odleglość (bedac za granicą) a wlasciwie to tak do konca nie zrywa tylko twierdzi ze nie wie czego chce.... I nie wie co czuje itp... A jak juz wraca to nie ma czasu sie z tobą spotkac i powiedziec ci prosto w oczy jak bedzie... i o co chodzi.... Dochodzi tu pewna tragedia... Ma brata w szpitalu ktory byl o krok od smierci... Nie wiesz kiedy to sie stalo... Czy zanim z tobą wlasciwe zerwal czy juz po tym... Ta cala sprawa go strasznie przybija.. Dlatego (chyba) dlatego nie chce sie z toba spotkac i pogadac.... Ma cie w dupie ogolnie rzecz biorąc teraz bo jest zdolowany swoimi problemami... Troche to wszystko chaotycznie wyszlo... Ale co o tym myslicie???

Możesz napisać, że słyszałaś o tym, co się stało, że jest Ci bardzo przykro, że jeśli chce pogadać, to Ty zawsze masz dla niego czas...

Gość knows who
nie pytam co mam zrobic pytam co o tym myslicie.... a to juz robilam zreszta... zreszta od niego iwem o jego bracie....

Gość knows who
czy jest jeszcza jakas szansa w ogole???

Gość mam prosbe bo widze ze
moze kogos poznal za granica i nie ma odwagi ci tego powiedziec.

sznsa zawsze jest, ale nic na sile. powiedz mu wprost co myslisz i czujesz. niech sam zobaczy.

Gość knows who
nie wlasnie nie chodzi tu o inna to wiem nja pewno....

Gość knows who
jakbym mu wpros powiedziala co mysle i czuje to.... ale nawet nie mam okazji ku temu, bo on jak napisal narazie nie ma czasu ani ochoty na nic" i nie ma zamiaru poki co sie ze mna sotkac....

Gość knows who
wiem ze strasznie go przybila ta sprawa z bratem, ale czy az do tego stopnia??? czy sie tylko tym zaslania bo nie ma odwagi mi wprost powiedziec ze to koniec.... Ogolnie to jak sam napisal ma teraz wszystko gdzies i nie ma ochoty nawet zyc....

Gość duszeeek
a moze jest gejem i wstydzi sie przyznac??

Gość knows who
tylko ze ja czuje to samo tylko ze przez niego... tez nie mam ochoty zyc....

pewnie ma depresje i problemy sercowe sa teraz blachostka. musisz byc wyrozumiala, ale jesli to sie nie zmieni to sama idz do niego i postaw sprawe jasno. jasli dalej bedzie mowil, ze ma cie dosyc. pozwol mu odejsc.

jesli acet ci praktycznie mowi ze ma CIE gdzies to nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz??? Jest tchorzem i tyle!!!! ok rozumiem ze przezywa tragedie ale to nie uprawnia go zeby ranic ciebie!!! sama czego takiego nie doswiadczylam i nie wiem jak to jest... ael chyba moglby sie zdobyc na to jedno spotkanie zalatwic sprawe jak trzeba....

Gość knows who
:(

Ma cie w dupie ogolnie rzecz biorąc, jak sama powiedziałaś. W nogi czym prędzej ! chyba nie chcesz należeć do grupy i tak juz baaardzo liczebnej durnych i naiwnych kobiet?:O

Gość knows who
ok ale dlaczego nie stac go na to zeby powiedziec mi to prosto w oczy??? Mi chodzi tylko o to.... zeby zakonczyl to jak trzeba... nmie chodzi mi o to zeby go za wszelka cene zatrzymac... ale sa jakies zasady... nie umiem tak poprostu zaczac zyc dalej gdy on mnie tak potraktowal...

Gość knows who
dlatego zastanawiam sie czy to ze ma ciezkie dni ma zwiazek z tym ze nie chce tego zrobic, czy poprostu jest tchorzem???

może właśnie dlatego go \"nie stać\" bo ma cię w d** i mu się nie chce kłopotać jeszcze tobą.. każdy ma SWOJE zasady - jego zasady nie muszą zgadzać się z twoimi..

Gość knows who
wlasnie.... tylko ja nie wiem tego na pewno.... czy jest tak jak mowisz SAMANTA czy to ma jkais zwiazek z jego dolem nazwijmy to tak.... ehhhh:(

coś podobnego przezylam jakis czas temu, do tej pory nie wiem, czy to ze problemy narastaly nie szlo mu na reke i jakos tego nie prowokowal albo nie probowal sie nimi zaslaniac, z doswiadczenia Ci powiem, ze chyba lepiej emocjonalnie sie powoli wycofywac - bedzie lzej, tylko czas przyniesie sensowne rozwiazanie... nie napieraj o spotkanie i wytlumaczenia

Ja uwazam, ze ma Cie gdzies. Przechodzilam dokladnie to samo. Tez mi mowil, ze nie wie co czuje i czego chce, a ja bylam wzruszona, ze dzieli sie ze mna swoimi problemami i mowi szczerze co sie dzieje w jego glowie. Czekalam cierpliwie, dawalam kolejne szansy, a on tymczasem mial na boku inna:(

Gość fajniezakochany
Z kobietami jest identycznie ;)

Gość daj sobie spokoj z draniem

Gość knows who
:(