Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamb

szukam swojej drugiej polowki POMOCY

Polecane posty

Gość anuś12
przyszłam:) anuś wychodze umiarkowanie -lubie ludzi:) czy daje sie poderwac na ulicy? jakies 3 tyg temu czeklam na kolezanke na deptaku, spozniala sie; podszedl do mnie chlopak, ktory chyba tez na kogoss czekal i zapytal czy pojde z nim na kawe nie poszlam bo: a . czekalm na kolezanke b. jakos mnie nie urzekl gdyby punkt b byl inny, spytaalbym czy moglby byc inny dzien:) czy ta odpowiedz jest satysfakcjonujaca? pozdrawiam

Gość Fepvm
Nie urzekl? Tzn. co? Zle zagadal? chamsko? nie spodobal Ci sie z wygladu?

Gość anuś12
:) zagadał grzecznie, ale tak jakos mnie nie zainteresował wyglad taki sobie - przecietny - normalny hmm ja ma tak, albo mnie ktos przyciaga (czy to zanjomi, przyjacieleetc) albo nie nie czulam tej wibracji ale poprawilo mi to humor a dlaczego takie wlasnie pytania czy wychodze itd?

Gość karamb
wiem wiec bede czekal cierpliwie moze cos wyczekam

Gość karamb
anuś12 a powiedz jaki typ faceta by cie urzekl

Gość na pewno nie ten lamus keramb

Gość karamb
a skad wiesz ze lamus LAMUSIE

Gość karamb
i naucz sie czytac KOŁKU

Gość Fepvm
Bo wiele ludzi czeka a nic w tym kierunku nie robi ;) tylko siedzi w domu i... czeka ;) I tez jestem ciekaw, jaki typ faceta moglby Ciebie urzec? Co musialby zrobic, jak zagadac? Chociaz swoja droga, moze on tylko chcial sie napic z Toba kawy, bo mial ochote, a nie chcial pic w samotnosci? ;)

Gość karamb
anuś12 uciekla a moze anuś to facet

Gość anuś12
kto by mnie urzekł:) oj bo sie rozmarzę:) wiec poza tym wzajemnym przyciaganiem:) ktos ciepły- czyli emanujacy pozytywna energią, uśmiechnięty - zwłaszcza uśmiech w oczach, interesujący, - potrafiacy rozmawiac o powaznych sprawach i absurdach zwykle jest cos w oczach - nie umiem tego opisac, czuje sie to a co musialby zrobic? hmm skrasc mi dusze

Gość Fepvm
Faktycznie sie rozmarzylas :D To ma byc zaproszenie na kawe a nie oswiadczyny :P

Gość anuś12
nie ucieklam, ale przegladam jeszcze jeden topik i ma opoznienie:) generalnie nie wiem, uczucia to dla mnie NIEODGADNIONA SPAWA bo albo cos iskrzy albo nie

Gość karamb
wlasnie musi byc to cos to sie czuje

Gość karamb
widzisz w dzisiejszych czasach ludzie sa bardzo wybredni i dlatego tak ciezko sobie kogos znalezc

Gość anuś12
a jakby sie ktos oswiadczyl to bym ucieklA :) a co powinna miec dziewcztna by was zauroczyla

Gość komiczne to ZIELONY
trochę oleju w głowie :)

Gość anuś12
z wybrednoscia sie zgadzam:) ktos mi powiedzial, z eszuka aniola;) a ze sie wiecej ze mna nie umowil, wiec nim nie jestem jakois to przezylam

Gość Fepvm
karamb - wybrednosc wybrednoscia, ale zaproszenie na kawe to nie to samo co "zostanmy para". Wydaje mi sie, ze na takie spotkanie mozna isc z kazdym, kto nie jest napastliwy i chamski. Dlatego pytalem, czemu anuś nie zgodzila sie.

Gość karamb
jak dla mnie powinna byc dobra szczera ciepla wierna usmiechnieta powinna byc taka osoba z ktora mozna porozmawiac na rozne tematy nie konfliktowa itd

ja szukam madrego, wesolego, interesujacego faceta po 30tce:)

Gość anuś12 prawdziwa
w sumie to u mnie jest tak mi podobaja sie osoby, ktorym nie w glowie sie ze mna umawiac a ze mna chcca umowic sie osoby, ktore mnie nie przyciagają przestałąm szukac, nie przestalm czekac:) i ma marzenia i jestem gotowa wiele poswiecic, by sie udalo, ale musi byc to osoba, ktora, bedzie zdolna do tego samego

Gość karamb
ludzie teraz nie sa pozytywnie nastawieni do siebie i nie sa tacy otwarci na nowe znajomosci szczegolnie takie przypadkowe na ulicy

Gość karamb
anuś12 z tego co widze jestes bardzo wybredna

Gość M99R
A moze ten chlopak, ktory podrywal, to byla Twoja druga polowka pomaranczy? Zauroczenie moze przyjsc z czasem. Najwazniejsze, czy druga osoba spelnia podstawowe kryteria, typu mily, zadbany. Nie raz warto dac szanse.

Gość karamb
nie ona jest zakochana w tamtym

Gość anuś12 prawdziwa
wybredna , bo raz odmowilam pojscia z kims obcym na kawe? a jesli ja czekam, az ktos inny mnie zaprosi (czekam i czekam) a on nic, to co mam powiedziec, ze wybredny nie przytocze dokladnie szukajac milosci nie pukaj do kazdych drzwi:) czekam, az zapukasz:)